MIÉRT van az, hogy ezt minden tizenéves eljátsza?
A 16 éves "bombázó kinézetű" lányom,a megbeszélt hajnali 3 óra helyett....reggel nyolckor jött haza egy házibuliból!
Én csak reggel vettem észre...agyon izgultam magam...annyi szőrnyűséget hallani...sose csinált ilyet!!Mivel büntessem meg??
Köszönöm szépen...:)A magyarázat az volt,hogy elaludtak...bocsánatot kért...de...ennyivel nem ússza meg..még a rendőrséget is felhívtam..mível ez volt az első esete:(
A másik két lány meg cikizte az előbb telefonon,hogy őket bizony nem büntették meg....basszus....ÉN CSINÁLOK BELŐLE NAGY ÜGYET???
A büntetése 1 hétig nix netezés ..és 1 hónapig nem mehet sehova....
Én is eljátszottam nyáron, amikor buliban voltam, hogy 4 órát késtem és nem szóltam. A következő héten nagyon sok házimukát csinátam. A legnagyobb büntetés azonban nem ez volt. Hanem az, hogy a következő buliba nem mehettem el. Pedig ez volt a nyár legnagyobb partija és már 4-5 hónappala buli előtt készültem rá. Na azóta nagyon figyelem az órát.
Szerintem te se engedd el a következő buliba és akkor majd jobban átgondolja.
Engem 11nél tovább nem engednek, pedig 18 vagyok...
(Ha kétnapos a buli, és előre megbeszéltük, az persze más.) Szóval nem játssza el ezt mindenki.
Mondd meg neki, ilyet többet ne csináljon, de tedd hozzá azt is, hogy nem azért mert szigorú vagy, hanem mert aggódsz érte, félsz hogy megerőszakolják stb.!
Én nem büntetném meg, de azt mondd neki, hogyha még egy ilyen, akkor nincs több buli.
18/L
1, egyetértek a büntetéseddel, az nem kifogás, h elaludtak, az ember nem alszik el ha tudja, h haza kell mennie....
megértem azt is h már hívtad a rendőrséget, mégis a 16 éves lányodról van szó, Te vagy a felelős érte, ő mégis mit szólna ha a megbeszélthez képest 5 órával később érnél haza, ő meg várna????....gondolom az meg neki nem tetszene....ez az együttélés szabálya, megmondom hol vagyok, mikor jövök haza, kórtól, nemtől függetlenül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!