Miért téves látszólag sok tizenéves lány énképe?
Én ugyan nem vagyok már tini, de világ életemben önbizalom hiányos voltam. Nem panaszkodom mindenkinek csak a férjemnek és nagyon jól esik, ha dicsér. Egy nőnek ez nagyon fontos.
És igen, ez a média hatása.
a tinik 60%-a azért erősen rohadt alma kategória...
nem lehet mindenki olyan, mint én sportos izmos és még jóképű is... :)
ezzel nincs is semmi baj egyébként, mert ha ronda vagy adj alább az igényeknek és lesz csajod/pasid
"A tinik min. 90%-a csúnyának és/vagy kövérnek hiszi magát "
Engem? :D Bocs.
Előzőnek azt üzenem, hogy én mindenhol olyan párokat látok ahol szép lány van ronda fiúval, vagy pedig ronda lány szép fiúval, ritka a kivétel :)
Amúgy meg ez életkori sajátosság, már a szüleink és a nagyszüleink is küszködtek ilyen problémákkal, de persze a média csak ront a helyzeten. És tényleg fontos , hogy pozitív megerősítést kapj a környezettől.
Nem értitek, igaz? Ha valakinek a szavai egyenlőek a gondolataival (tehát tényleg egy valag szar a saját szemében), azt megértem. Azért tényleg a média tehető felelőssé.
Az én kérdésem viszont az lenne, hogy miért kell megjátszani a kisebbségi komplexust...?
- Basszuuuusss, olyan xarul nézek ma ki, basszuuusss, hogy áll a hajam...
- Á, dehogy, tök jó a hajad.
- De én olyan ronda vagyok, és különben is öngyi leszek, mert kövér vagyok.
- Ne máááá, olyan jó alakod van, meg tök szép vagy, te vagy a legszebb az osztályban, de téélleg.
Nálunk is volt ilyen csaj az osztályban, előre untam, hogy minden reggel lement ez a műsorszám húsz percben. Egyébként nála hiúbb, beképzeltebb élőlényt nem sokat hord hátán a Föld. De kellett a reggeli műsor, hogy körbenyalják a jobbágyai, milyen jól néz ki, illetve valahogy ki kellett zsarolni a srácoktól a bókokat.
Egyszer rá..ott, mert odament ahhoz a fiúhoz, akinek tetszett, és rázendített, hogy basszuuuusss, de xarul nézek ki, az meg rávágta, hogy "Tényleg. Akartam is mondani, csak féltem, hogy megsértődsz".
Ott vége volt a világnak egyből. :D
"Egyszer rá..ott, mert odament ahhoz a fiúhoz, akinek tetszett, és rázendített, hogy basszuuuusss, de xarul nézek ki, az meg rávágta, hogy "Tényleg. Akartam is mondani, csak féltem, hogy megsértődsz".
Ott vége volt a világnak egyből. :D"
A srác nagyon adja! Respect!
21:32 rátapintott!:D
Pont az ilyen csajokról beszélek. Nekem is van nem egy ilyen kaliberű osztálytársam, nem véletlenül tettem fel a kérdést. Agyf*szt tudok kapni az ilyenektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!