MIÉRT van az, hogy ezt minden tizenéves eljátsza?
A 16 éves "bombázó kinézetű" lányom,a megbeszélt hajnali 3 óra helyett....reggel nyolckor jött haza egy házibuliból!
Én csak reggel vettem észre...agyon izgultam magam...annyi szőrnyűséget hallani...sose csinált ilyet!!Mivel büntessem meg??
"én azt gondolom, inkább jöjjön reggel haza mintsem éjszaka mászkáljon"
MINDIG megbeszéljük,hogy taxival jön-megy a bulikra/ról!!Mászkálni sose engedem....éjjel!!!!!!
Én meg azt gondolom,hogy RÁÉR még ...ottalvós bulikra!:9
Köszönöm azért mindkettőtöknek:)
juj. erről eszembe jutott valami..:D múltkor elmentünk barátnőmmel koncertre.. mondtam anyukámnak, hogy olyan 2-3 körül itthon vagyok. Én itthon is voltam ő viszont már aludt.:) és mondja nekem másnap, hogy egész éjszaka itt idegeskedett, hogy hol vagyok,mert a kulcs nem volt az ajtóban= nem vagyok itthon (mert mikor hazajöttem becsuktam de a kulcsot nem tudom miért de kivettem.)Azt mondja próbált hívni de nem vettem fel..( hazaértem kb bezuhantam az ágyba.. mert kicsit sokat is ittunk meg fáradt is voltam) a telefonra meg ugyebár ilyenkor sosem kelek fel...Azt mondja nézte a kabátom meg a mellényem és az is itthon volt.. és hogy akkor miben mentem el..Ekkor jön az a kérdés, hogy mért nem nézett be a szobámba..:DxĐ kérdeztem tőle azt mondta, hogy akkor ez eszébe sem jutott, pedig nekem biztos, hogy az lett volna az első.:D pedig ha benéz mennyi idegességet megspórolt volna.:)
17/L
Én ugylátom kivétel vagyok: nem nézek ki tucatleány módra, és nem is járok bulizni hajnali 5ig diszkókba XD
Tehát nem minden kamasz csinálja ezt
17L
Anyuka:
Abban egyetértek veled, hogy a gyereknek le kell fektetni a szabályokat és ha nem tartja be őket akkor retorzió.
DE
Mi a fészkes fenéért kell hazarángatni a már nem annyira kis lányodat hajnali 3-kor a buliból? Szórakozóhelyről még hagyján, de egy HÁZIbuliból ez teljesen felesleges.
Egyszer rossz neki, mert ott kell hagyni a "csapatot"
Kétszer; semmivel sem biztonságosabb hajnali 3-kor akár taxizni haza, mint reggel 8-9 körül hazabuszozni
Én azzal maximálisan egyetértek, hogy most büntetés jár neki, mert nem állta a szavát. De legközelebb légy oly' kedves és ne rendeld haza az éjszaka közepén, mert ciki neki nagyon és teljesen értelmetlen is.
19.04-egy teljesen egyetértek! én most 30 vagyok és immár anyuka, tehát pont a lányod és te közötted :))
Viszont kamaszkoromban iszonyat bulizós voltam én is, tisztán emlékszem az érzéseimre.
Szerintem sincs sok értelme annak,hogy hajnal 3-kor kell hazamennie, nem tudom manapság, hogy mennek a bulik, de valóban vagy elmehet és akkor bulizik, és nem kell egyedül az éjszaka közepén a legnagyobb hangulatban hazajönnie, (akkor már úgyis mindegy, elég késő van az alváshoz) vagy nem mehet el. Én talán inkább a bulik mennyiségét faragnám le egy kicsit, viszont amikor elmegy akkor hadd legyen addig, amíg a többiek, végülis nem diszkóban van, hanem a barátaival, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!