Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » MIÉRT van az, hogy ezt minden...

MIÉRT van az, hogy ezt minden tizenéves eljátsza?

Figyelt kérdés

A 16 éves "bombázó kinézetű" lányom,a megbeszélt hajnali 3 óra helyett....reggel nyolckor jött haza egy házibuliból!

Én csak reggel vettem észre...agyon izgultam magam...annyi szőrnyűséget hallani...sose csinált ilyet!!Mivel büntessem meg??

2010. ápr. 11. 08:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"én azt gondolom, inkább jöjjön reggel haza mintsem éjszaka mászkáljon"

MINDIG megbeszéljük,hogy taxival jön-megy a bulikra/ról!!Mászkálni sose engedem....éjjel!!!!!!

Én meg azt gondolom,hogy RÁÉR még ...ottalvós bulikra!:9

Köszönöm azért mindkettőtöknek:)

2010. ápr. 12. 17:20
 12/22 anonim ***** válasza:
78%
Igaz,hogy én még csak 14 éves lány vagyok,de válaszolok.A legnagyobb büntetés igazából nem a számítógép elvonása lenne,hanem az,hogy mondjuk 2 órát végigtanul 5 napon keresztül és mindennap kikérdezed tőle az összes tanulnivalót...na az majd lefárasztaná és megtanulná,hogy ez nem túl jó.Az,hogy a sz.gépet elvonod,megh. 1 hétig nem mehet sehova,nem jelent semmit.xĐ csinál helyette mást,ott a telefon.Vagy minden elérhetőséget elvontál tőle?Akkor ott a suli.Barátnőm ott gépezik,mert otthon nem engedik neki-de ezt a tanár nem tudja.:P
2010. ápr. 12. 17:25
 13/22 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy :))Köszike:))
2010. ápr. 12. 17:26
 14/22 anonim válasza:
86%
jaj szegeny lany...nem lennek a helyeben:S a szuleim nekem is elegge szigoruak de egy honapig nem birnam ki hogy nem mehetek sehova.17/L
2010. ápr. 12. 19:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

juj. erről eszembe jutott valami..:D múltkor elmentünk barátnőmmel koncertre.. mondtam anyukámnak, hogy olyan 2-3 körül itthon vagyok. Én itthon is voltam ő viszont már aludt.:) és mondja nekem másnap, hogy egész éjszaka itt idegeskedett, hogy hol vagyok,mert a kulcs nem volt az ajtóban= nem vagyok itthon (mert mikor hazajöttem becsuktam de a kulcsot nem tudom miért de kivettem.)Azt mondja próbált hívni de nem vettem fel..( hazaértem kb bezuhantam az ágyba.. mert kicsit sokat is ittunk meg fáradt is voltam) a telefonra meg ugyebár ilyenkor sosem kelek fel...Azt mondja nézte a kabátom meg a mellényem és az is itthon volt.. és hogy akkor miben mentem el..Ekkor jön az a kérdés, hogy mért nem nézett be a szobámba..:DxĐ kérdeztem tőle azt mondta, hogy akkor ez eszébe sem jutott, pedig nekem biztos, hogy az lett volna az első.:D pedig ha benéz mennyi idegességet megspórolt volna.:)

17/L

2010. ápr. 12. 19:58
 16/22 A kérdező kommentje:
:D
2010. ápr. 12. 21:53
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

Én ugylátom kivétel vagyok: nem nézek ki tucatleány módra, és nem is járok bulizni hajnali 5ig diszkókba XD

Tehát nem minden kamasz csinálja ezt

17L

2010. ápr. 13. 17:54
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Anyuka:

Abban egyetértek veled, hogy a gyereknek le kell fektetni a szabályokat és ha nem tartja be őket akkor retorzió.

DE

Mi a fészkes fenéért kell hazarángatni a már nem annyira kis lányodat hajnali 3-kor a buliból? Szórakozóhelyről még hagyján, de egy HÁZIbuliból ez teljesen felesleges.

Egyszer rossz neki, mert ott kell hagyni a "csapatot"

Kétszer; semmivel sem biztonságosabb hajnali 3-kor akár taxizni haza, mint reggel 8-9 körül hazabuszozni

Én azzal maximálisan egyetértek, hogy most büntetés jár neki, mert nem állta a szavát. De legközelebb légy oly' kedves és ne rendeld haza az éjszaka közepén, mert ciki neki nagyon és teljesen értelmetlen is.

2010. ápr. 13. 19:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
En most leszek 17 es a hazibulikon mindig ottalszom inkabb, mintsem az ejszaka kozepen hazavergodjek a belvarosbol a kulvarosba. Mondjuk mi kis barati tarsasag szoktunk osszeulni, nem is igazan hazibuli, csak beszelgetunk, jatszunk meg filmezunk, aztan reggel hazamegyek bkv-val.
2010. ápr. 14. 01:27
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

19.04-egy teljesen egyetértek! én most 30 vagyok és immár anyuka, tehát pont a lányod és te közötted :))

Viszont kamaszkoromban iszonyat bulizós voltam én is, tisztán emlékszem az érzéseimre.

Szerintem sincs sok értelme annak,hogy hajnal 3-kor kell hazamennie, nem tudom manapság, hogy mennek a bulik, de valóban vagy elmehet és akkor bulizik, és nem kell egyedül az éjszaka közepén a legnagyobb hangulatban hazajönnie, (akkor már úgyis mindegy, elég késő van az alváshoz) vagy nem mehet el. Én talán inkább a bulik mennyiségét faragnám le egy kicsit, viszont amikor elmegy akkor hadd legyen addig, amíg a többiek, végülis nem diszkóban van, hanem a barátaival, nem?

2010. ápr. 14. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!