Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak jövőhétig?...

Mit csináljak jövőhétig? Unatkozom!

Figyelt kérdés

Szóval jövőhét vége felé elvileg készen lesz a szemüvegem (az első *-*) és már nagyon várom! Az a baj hogy rettenetesen unatkozok közben! Nem is telik az idő! Próbáltam aludni, de nem vagyok fáradt.Nincs egy jó könyv sem.Rajzoláshoz nincs türelmem.Egy jó játékot sem találni a neten. Mit csináljak hogy gyorsabban teljen az idő? Megőrülök! :D

13/L

2016. máj. 7. 07:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Nézz Trónok Harcát! Csak vigyázz, függöséget okoz. :D
2016. máj. 8. 07:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Oké :'D
2016. máj. 8. 08:46
 13/15 Thomika20 ***** válasza:
100%
Ha szereted az animéket, akkor nézz azt. Jó szórakozás, hosszúak is, rengeteg jó fajta van. Órákra le tudod magad kötni velük.
2016. máj. 8. 11:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem értem, a szemüveged miben befolyásolná a szórakozottsági szinted, de örülök neki :)

A Sims tényleg jó ötlet, én most tudtam le az érettségiket és még két hónap van a szóbeliig, szóval amikor nem a barátommal vagyok, akkor azt nyomatom - a második részét, de a 4 is király. A Trónok harca és egyéb sorozat is jó ötlet, animét is sokfélét találsz, amire kíváncsi vagy. Nézelődj érdekes blogok után olyan témákban, amik érdekelnek, fedezz fel Youtube csatornákat. Próbálj ki egy új sportot - jóga, futás, ami elérhető és érdekel.

2016. máj. 9. 18:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát annyiban befolyásol hogy látok, ezért tudok olvasni (bár távolra nem látok) meg el leszek foglalva azzal hogy nézem a fákat és mondogatom hogy úristen látok! :D
2016. máj. 9. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!