Mit csináljak jövőhétig? Unatkozom!
Szóval jövőhét vége felé elvileg készen lesz a szemüvegem (az első *-*) és már nagyon várom! Az a baj hogy rettenetesen unatkozok közben! Nem is telik az idő! Próbáltam aludni, de nem vagyok fáradt.Nincs egy jó könyv sem.Rajzoláshoz nincs türelmem.Egy jó játékot sem találni a neten. Mit csináljak hogy gyorsabban teljen az idő? Megőrülök! :D
13/L
Vannak jó sorozatok, filmek és könyvek is, csak keresni kell.
Lehet nyelvet tanulni, duolingo-n szinte játék.
Táncolni, zenét hallgatni, novellákat írni.
Sütni, főzni, takarítani.
Szomorú amikor valaki ennyire nem kreatív...
Köszönöm a válaszokat! Nem az hogy nem vagyok kreatív, mert sok ötletem van, csak türelmetlen vagyok mindenhez :D
Tanulni nem nagyon kell, mert év vége van már és hamarosan megyünk Romániába egy hétre. A Sims tényleg jó ötlet, úgy is fent van a gépemen a 4. része :) Tegnap is megnéztem egy filmet (suicide room) (magyar feliratos volt, de oroszul volt az egész :P) aztán úgy nem volt semmi ötletem, de keresgélek. A nyelvtanulás sem rossz, jelenleg angolul tanulok, de szeretnék németet meg még valami mást is tanulni mellé.Táncolni nem nagyon szeretek, a kedvenc zenéimet meg már rongyosra hallgattam :D Ezek mind mind jó ötletek ^^ megfogadom őket aztán kiírom ezt az egy hetet utána meg kapom a szemüveget, azzal úgy is elleszek egy darabig (kiolvasok egy több mint 500 oldalas könyvet) az kitart még egy hétig amikor is megyünk Romániába az osztállyal. :) Utána gyakorlatilag nyári szünet, ami alatt sokat kint leszek a szabad levegőn, és segítek mamámnál a kertben. Össze is hoztuk a programot! :D Köszi mindenkinek!
kibírom**
remélem többet nem írtam el
Táborba**
Ejj ezek a fránya gombok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!