Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, ha nagyon...

Mit csináljak, ha nagyon unatkozom?

Figyelt kérdés
Van egy csomó minden, amit csinálhatnék itthon, de már azokat is unom, nem is akarok itthon lenni, inkább kirándulnék, de egyedül nem tudok, apa, anya dolgozik, a nővérem a pasijával meg a családjával fedett strandra ment, a barátnőim vagy betegek, vagy délutánig alszanak, lusták, én meg egyedül unatkozom. Csomó ötletem van, hogy mit csinálhatnék, de egyiket se tudom megvalósítani. Kutyát sétáltatnék, de nem tudom hol van a póráz, meg a kutyám neveletlen, félek hogy elkezdene rohanni az út közepére. Átrendezném a szobámat, de egyedül nem tudok arrébb tolni két szekrényt. Szerintetek mit csináljak? 15/L

2013. okt. 31. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Olvass, menj sétálj egy nagyot ilyen jó időbe, kezdd el tanítani, nevelni a kutyádat, hallgass zenét, kezdj el énekelni, gyakorolj valamilyen idegen nyelvet, nézz filmet, takaríts ki, tegyél rendet a házban, süss valami finomat, vagy főzz, tornázz, szelektálj a ruháid között. Esetleg készülj a télre, ötletelj, kinek, mit veszel, mivel dekorálod ki a szobád, de még őszi dekorációkat is simán csinálhatsz.
2013. okt. 31. 12:41
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Sportolj.
2013. okt. 31. 12:42
 3/11 anonim ***** válasza:
28%

Esetleg nem ártana tanulni! Ahogy olvasom nem vagy túl eszes!

" kutyát sétáltatnék, de nem tudom hol a póráz" KERESD MEG! vagy az se megy anyuci és apuci nélkül

2013. okt. 31. 12:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Jellemző, hogy van legalább egy olyan válasz, hogy "nem vagy túl eszes". Már kerestem a pórázt, de nem találtam, a szüleim se tudják hogy hol van, ezért írtam. Kíváncsi lennék, hogy ki vagy te, hogy csak így látatlanban közlöd velem, hogy nem vagyok túl eszes. Az előző két válaszírónak köszönöm :)
2013. okt. 31. 12:58
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
Az írásodból látszik, h nem vagy túl eszes. Amugy mit vársz, mondjuk meg hol a póráz? Vagy menjünk veled kirándulni?
2013. okt. 31. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Írj naplót!(; Jó szórakozás pár hónap,majd év múlva visszaolvasni,és tanulságos is lehet akár! :D
2013. okt. 31. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Vegyél új pórázt, járjatok kutyasuliba, kreatívkodj, pl karácsonyi díszeket készíts.
2013. okt. 31. 13:58
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Kiscsillag! Amit te csinálsz, az nyekergés! Nem vagy már kisgyerek, pontosan tudod, mi az ami jó neked, mi az ami leköt. Sportolj, fuss! Ahhoz nem kell se póráz, se senki más. Vegyél fel egy cipőt, és kocogj kicsit, hátha ihletet kapsz! Fűzz gyöngyöt, főzzél valamit, süssél palacsintát! van millió+1 internetes játék! Találd fel magad!
2013. okt. 31. 14:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerencsétlen kutya jó sokat lehet sétáltatva, ha a család egyetlen tagja sem tudja hogy a póráz.

Légy kreatív, redőnyzsinórból, övből, kötélből percek alatt lehet pórázt készíteni. Elmehetnél sétálni a kutyával, legalább kimozdulna szerencsétlen, te meg nem unatkoznál.

2013. okt. 31. 15:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a pórázt. Azért nem tudta senki, hogy hol van, mert a nővérem rárakott egy csomó régi tankönyvet.
2013. okt. 31. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!