Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Unatkozom! Mit csináljak...

Unatkozom! Mit csináljak itthon még két hónapig?

Figyelt kérdés
Egész évben azt vártam, hogy legyen már végre nyári szünet, most meg már várom az iskolát, annyira unatkozom. Eddig minden nyáron folyton utaztunk, de idén az építkezés miatt nem megyünk szinte sehova. Két hete voltam táborban, megyek még a héten nagypapámékhoz és egyszer fogok találkoni a rég nem látott barátnőmmel. De ezen kívül mit csináljak itthon? Félek, hogy túl gyorsan elmegy a nyár, én meg nem csináltam semmit! 13/L
2011. júl. 11. 15:02
 1/6 anonim válasza:
100%

Csinálj valami maradandót. Pl fényképezgess vagy fess

Le is foglal és lesz valami kézzel fogható emléked a nyárról :)

22/L

2011. júl. 11. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A nyár nem csak az utazásról szól, hanem arról, hogy kipihend magad. Íme néhány ötlet:

1. Medence. Én el sem tudnám képzelni a nyarat medencézés nélkül! Elég egy gumimedence is, abban is letudod hűteni magad, de ha elfér nálatok, vehettek kemény falú medencét is.

2. Filmezz! Nem szoktál délutánonként besötétíteni, készíteni egy kis pattogatott kukoricát és megnézni valami jó filmet? Lehet kölcsönözni, de az interneten is fent van egy csomó.

3. Napozz!

4. Menjetek el a családdal vagy a barátokkal egy közeli strandra vagy uszodába!

5.Olvass! Én annyi könyvet szoktam olvasni a nyáron, tudok ajánlani neked egy csomót, és nem is muszály megvenned őket, van egy oldal, ahol ingyen letudod tölteni a könyveket. ( [link] )

6. Rajzolj! Például másolj le tárgyakat, virágokat!

7.Tanulj meg új dolgokat! Hisz a nyár arra is jjó, hogy ami eddig nem ment, abban fejleszteni tudd magad.

8. Ha megteheted, találkozz még más, rég nem látott barátnőiddel is!

9.Készíts emlékeket az idei nyárrol, például készíts szép fotókat stb.

10. Legyél kreatív, kézműveskedj, dekoráld ki a szobádat esetleg süss. Ezzel foglalkozik a barátnőm oldala is: [link]

2011. júl. 11. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz képszerkesztő programokkal. Ha rájössz az ízére és a használatára, csoda dolgokat lehet összehozni.
2011. júl. 11. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

masztizzxD

neem, bár nem utolsó 5let de deszkázz, járj el táncórákra, filmezz, olvass, zenélj, szervezz programokat a barátaiddal

14/f

2011. júl. 11. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
90%
Esetleg segíthetsz is a szüleidnek, a háztartásban, a bevásárlásban. Lehet, hogy akár az építkezésnél is. Ebből is jó kis kreatív dolgok kijöhetnek!
2011. júl. 12. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Beszélgess velem MSN-en 13\F. Írhatsz privátba.
2011. júl. 13. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!