Unatkozom! Mit csináljak itthon még két hónapig?
Csinálj valami maradandót. Pl fényképezgess vagy fess
Le is foglal és lesz valami kézzel fogható emléked a nyárról :)
22/L
A nyár nem csak az utazásról szól, hanem arról, hogy kipihend magad. Íme néhány ötlet:
1. Medence. Én el sem tudnám képzelni a nyarat medencézés nélkül! Elég egy gumimedence is, abban is letudod hűteni magad, de ha elfér nálatok, vehettek kemény falú medencét is.
2. Filmezz! Nem szoktál délutánonként besötétíteni, készíteni egy kis pattogatott kukoricát és megnézni valami jó filmet? Lehet kölcsönözni, de az interneten is fent van egy csomó.
3. Napozz!
4. Menjetek el a családdal vagy a barátokkal egy közeli strandra vagy uszodába!
5.Olvass! Én annyi könyvet szoktam olvasni a nyáron, tudok ajánlani neked egy csomót, és nem is muszály megvenned őket, van egy oldal, ahol ingyen letudod tölteni a könyveket. ( [link] )
6. Rajzolj! Például másolj le tárgyakat, virágokat!
7.Tanulj meg új dolgokat! Hisz a nyár arra is jjó, hogy ami eddig nem ment, abban fejleszteni tudd magad.
8. Ha megteheted, találkozz még más, rég nem látott barátnőiddel is!
9.Készíts emlékeket az idei nyárrol, például készíts szép fotókat stb.
10. Legyél kreatív, kézműveskedj, dekoráld ki a szobádat esetleg süss. Ezzel foglalkozik a barátnőm oldala is: [link]
masztizzxD
neem, bár nem utolsó 5let de deszkázz, járj el táncórákra, filmezz, olvass, zenélj, szervezz programokat a barátaiddal
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!