Unatkozom. Mivel foglaljam el magamat? 14/L
Nyugi,nem fogom azt írni h olvass kötelezőket,takaríts,meg tanulj,mert mégis ki a francnak van kedve ehhez nyári szünetben?:)
Fogj egy füzetet,és rajzolj,írj verset,dalszöveget.;)
keress a neten vmi tök jó kis játékot,én azokkal nagyon elvagyok,általában addig csinálom,amíg ki nem viszem.;)
Ha van kutyusod akkor vidd el sétálni,ha nincs,akkor menj el biciklizni vagy sétálni,ha van kedved!
Keress valami jó filmet a neten..azzal hamar eltelik az idő. Ha szeretsz olvasni akkor láss hozzá.;)
Fesd ki a körmöd,próbálgass hajakat,sminkeket.: )
Azt nem mondom h feküdj ki napozni a kertbe/erkélyre,mert itt nem süt a nap..de ha nálatok igen,és van kedved is hozzá,akkor nyomás! :) beszélgess a barátaiddal fb-on,vagy msn-en..gyakorizz,én már jó ideje elvagyok ezzel.:))
remélem tudtam segíteni.;)
olvasd végig az összes oldalt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=facebook&sbm..
egész nyárra kitartó program:D
Jah én se azt mondanám,hogy tanulj ha van valami kötelező olvasmány akkor viszont mindennap egy kicsit elkezdheted,hogy túl legyél rajta és utána jöhet a nyaralás :)
Am sok mindent csinálhatsz bár én is mindig unatkozok =/
Net,msn,facebook
Valami számítógépes játék
Filmek a Jetix try is van egy csomó érdekes tinis film amit ott megnézhetsz vagy le is tölthetsz ingyen!
próbálgass új haj,smink,köröm bármikor szükség lehet rá és legalább begyakorolod gyorsan:)
Barátnőkkel,hawerokkal meny el valahova az is nagyon COOL:) séta,vagy ha van valami olyan ahol vannak csocsó meg ilyenek oda szórakozzatok együtt:)
akkor ha van jó ötleted készíthetsz magadnak valami ékszert v akármit
Áthívhtsz magadnak hawert/barátnőt wele egy filmet :)
sok dolog wan de ma már mindenki azt mondja unatkozok mint a hogy én is:)
remélem segítettem valamennyit 13/L
Keress valami jó olvasnivalót, zenét, szervezz közös napokat a barátaiddal, menj strandra... Itt van pár jó ötlet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!