Mivel foglaljam le magam?
Itt a szünet, sokáig vagyok fent és nem tudok mit csinálni. filmet nem szeretek nézni, inkább netezek. de már nem tudok mitcsinálni. ajánlanátok oldalakat?
L/16
Olvass kötelezőket
Vállalj diákmunkát, netes megoldások is vannak, akár fordítást stb, legalább pénzt keresnél a tökölődés helyett.
Netezés helyett járj el ide-oda, sok esti kultúrprogram indult most, hogy berobbant a nyár. Nem muszáj a gép előtt rostokolni, pláne, ha annyira se foglal lem hogy itt kérsz tanácsot hogy mit is csinálj...
1.válaszoló:azt mondja sokáig van fenn és nem hiszem hogy a szülei elengedik éjfélkor csak ugy sétálni mert unalmas...ha meg igen akkor nem szóltam...
Kérdező:amugy olvas online ujságot,keress cikkeket arról ami érdekel... vagy menj fel neon.hu -ra ott is vannak érdekesek....vagy aztadom,nemkuty,igynevess,stb :)
16 éves vagyok, egy kis faluban élek. a szüleim nemnagyon engednek el főleg egyedül nem..
viszont szeretnék sokáig fent maradni. de nincs kivel beszélgetni :/
Ha szeretsz rajzolhatsz, vagy akár írhatsz történetet.
A filmezést akartam ajánlani, van egy nagyon jó oldal, de hát akkor ez kilőve.
Kutyád van? Vidd el sétálni.
Akár eljárhatsz futni is, vagy akár ugrókötelezhetsz is.
Nem tudom szeretsz e olvasni, de ha igen tudok ajánlani pár lányos vagy tinis könyvet.
Ha gondolod írj rám, vagy bárki más, szívesen beszélgetnék. Amúgy nekem sincsenek barátaim.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!