Veszélyeztetett terhesként itthon kell lennem. Hogyan foglaljam le magam?
Szia!
Nem tudom milyen beállítottságú vagy, de esetleg sólisztgyurmából készíthetnél dekorációkat a lakásba, esetleg elkezdhetnél goblenezni, horgolni vagy kötni a babának stb. De még számtalan dolgot csinálhatsz, csak örömmel tedd. :)
35 hetes kismama
Szia!
Én is házi-fogságra ítéltettem és az előttem szólóhoz hasonlóan töltöm az időmet. Te kidekoráltad már a gyerekszobát? Amúgy néha tényleg nagyon uncsi, mikor már egyik dologhoz sincs kedvem,de más nem jut eszembe...
Kitartás! És boldog babavárást!!!
22 hetes kismami
szió! Mi a hobbid? Sajnos a hastánctól elestem, de azért ruhát díszítek olykor, illetve nyelvet gyakorlok (angolozok).
(Igazabol én még sajnos rosszabb helyzetben vagyok, mert nem tudok állni sokáig, csak ilyen felig ulo, fekvo pozicióban vagyok, mert ha felállok szedulok, meg jonnek a csillagok (alacsony vernyomas), de amikor angolozok ugy erzem hasznos dolgot csinalok es az jo.
esetleg csinalhatsz webnaplót a babódnak.
olvashatsz a terhessegrol, stb.
de tenyleg, a tanulas, nyelvtanulas a leghasznosabb szvsz
ja! és tölthetsz le filmeket, amik érdekelnek, és esetleg nezd azokat :D
vagy rajzolj! (én pl szeretnek egy kifestot rajzolni leendo babocamnak). vagy kreativkodj, solisztgyurmat elottem mondtak mar, de kothetsz is.
Szia!
A legjobb, ha tanulsz valamit, munka mellett úgyis nehezebb, meg gyerek mellett is, használd ki.
Vagy gondolkozz el rajta, hogy mi mindent szerettél volna csinálni, amikor dolgoztál, és nem volt időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!