Mivel foglaljam le magam?
Itt a szünet, sokáig vagyok fent és nem tudok mit csinálni. filmet nem szeretek nézni, inkább netezek. de már nem tudok mitcsinálni. ajánlanátok oldalakat?
L/16
Kutyám az van, de kertes házban lakom, igy felesleges sétálni vinni, itt annyit rohangál amennyit csak akar.
Blogot már kezdtem írni, de olyan furcsa látni a saját hülyeségeimet hogy töröltem.. ._.
A rajzolással úgy vagyok, hogy lefoglal egy darabig. de ha valaki látja a rajzaimat azt hiszi be vagyok dilizve (legtöbbször csak mintákat csinálok. nem egész képeket pl késeket, szemeket -néha sminkkel :d, meg olyasmiket amivel kimutatom hogy mit érzek, de azokban senki sem látja meg amit én akarok)
Nekünk is van kert, és ráadásul nagy is. De attól függetlenül elviszem, mert ő szereti, ráadásul én is szeretek sétálni.
Szerintem ne azért rajzolj, hogy megdicsérjenek. Rajzolj azért, mert te szeretnél. Az meg, hogyha csak te látsz benne dolgokat, az pont elég. Nem kell mutatni másnak.
Én is szoktam rajzolni, de pont les*arom, hogy mások mit gondolnak a rajzaimról. Egyszer megmutattam bnőmnek, de inkább nem mutogatom őket. :)
Ha szeretnél beszélgetni irj PM-et.(Én nem tudok neked)
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!