Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Unatkozom, nem mehetek oda...

Unatkozom, nem mehetek oda ahova hívnak. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy hívnának engem bulizni a városba - Deák tér és társai - de nem engednek el a szüleim. Ha meg azt mondják, jöjjek haza éjfélre, akkor semmit sem ér, mert 1,5 óra oda vissza az út, mert Budapest egyik szélső kerületében lakom.

Rettentően unatkozom napközben is, mert akkor meg nem olyan aktívak az én barátaim. Bezzeg egy csomóan mások a sulimból, mindig irkálják, hogy itt voltak, ott voltak - napközbeni programra értem főleg.

Annyira rossz érzés, hogy unom a fejem már most. Mit tegyek, hogy meggyőzzem a szüleimet afelől, hogy ha a barátommal és a haverjaimmal megyek valahova éjszaka, semmi bajom nem lesz? Még sosem voltam ilyen helyeken, és nagyon sok mindenből ki is maradtam...

15/L.

2011. jún. 18. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
41%
Hát szerintem még éjjel tényleg ne bulizz 15 évesen majd 1 év múlva esetleg.. 13L
2011. jún. 18. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szegény te, megértelek. Rákoshegyen lakom, és én sem tudok soha elmenni bulikba Bár mióta elmúltam 18 elengednek, de sajnos nincs éjszakai járat a közelünkben (+ félóra séta kivilágítatlan helyen, ha nem érem el az utolsó nappali járatot)

Én napközben le szoktam menni sétálni, felfedezni a környéket, hátha összefutok valakivel (Eddig csak szép helyekre bukkantam, meg egy csomó meggyfára :P) Fotózok, írok és megértem, hogy nem tudok éjszakánként elmenni bulizni. Még úgy is, hogy a szüleim egyáltalán nem ellenzik.

2011. jún. 18. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:

És mi lenne akkor, ha te szednél össze egy csipet-csapatot, akivel elmennétek ide-oda napközben?!

1-2 csábító ötletre kétlem, hogy nemet tudnának mondani.

Nem ismerem Pestet, nem sűrűn voltam még ott, de gondolom a szüleid napközben messzebre is elengednek (Pesten). Hívd fel a barátnőidet, hogy épp a Westendbe, Arénába vagy valamelyik plázába készül vásárolgatni, szeretnéd felfrissíteni a ruhatáradat vagy csak szétnézni, milyen ruhák divatosak a nyáron. Szerintem erre pl. a barátnőid sem mondanának nemet. De elmehettek akár strandra, moziba stb.

Ha ők nem olyan aktívak napközben, neked kell kitalálni olyan programot, amikre nem tudnak nemet mondani:))

16/L

2011. jún. 19. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!