Mit csináljak, ha nagyon unatkozom?
Figyelt kérdés
Van egy csomó minden, amit csinálhatnék itthon, de már azokat is unom, nem is akarok itthon lenni, inkább kirándulnék, de egyedül nem tudok, apa, anya dolgozik, a nővérem a pasijával meg a családjával fedett strandra ment, a barátnőim vagy betegek, vagy délutánig alszanak, lusták, én meg egyedül unatkozom. Csomó ötletem van, hogy mit csinálhatnék, de egyiket se tudom megvalósítani. Kutyát sétáltatnék, de nem tudom hol van a póráz, meg a kutyám neveletlen, félek hogy elkezdene rohanni az út közepére. Átrendezném a szobámat, de egyedül nem tudok arrébb tolni két szekrényt. Szerintetek mit csináljak? 15/L2013. okt. 31. 12:35
11/11 A kérdező kommentje:
Eddig tudtuk hol van, vittük is rendszeresen a kutyát, csak ha a nővérem nem pakolna el mindig mindent akkor meglett volna hamarabb is.
2013. okt. 31. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!