Unatkozom, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a gépet is unom már, pedig azzal elvoltam eddig.
Eddig festettem, de már kész vagyok, most valami újat próbálnék ki.
Lány vagyok amúgy.
2013. dec. 26. 15:44
1/7 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom. :/ Ugye karácsony van, nem tudok sehova se menni, a filmet unom, barátnőim is karácsonyoznak. :(
2/7 anonim válasza:
só-lisztgyurma, gipszöntês, konyhaszekrênyek nagytakarítàsa, egyêb hàztartàsi tennivalòk.
3/7 anonim válasza:
Hihetetlen!!!!! 30 evvel ezelott a kolykoknek volt egy labdaja meg egy bicoja es allati jol szorakoztak. Azt sem tudtak mi az az unalom, mert minden helyzetben feltalaltak magukat. A mai gyerekeknek meg tomenytelen mennyisegu szorakozasi lehetosege van, komolyan olyan sok, hogy felsorolni se lehet es megis tudtok unatkozni??????? A fantaziatokat probaljatok megeroltetni es rogton talaltok elfoglaltsagot.
4/7 anonim válasza:
én még csak 35 éves vagyok kedves 3-as,de 20 évvel ezelőtt volt hogy én is unatkoztam karikor otthon:)meg egyáltalán hogy lehet a mostani időket a 30 évvel ezelőttihez hasonlítani.meg azt súlykolni,hogy mi akkor milyen szuperek voltunk a mostaniak meg...olvass könyvet kérdező,valami szerelmes csöpögőst vagy kérd meg anyud vagy apud hogy ajánljon egyet.engem ennyi idősem megtanított anyám kötni,hímezni:)jó buli volt.sokat társasoztunk,kártyáztunk,apámmal sakkoztam.
5/7 anonim válasza:
En meg 26 eves vagyok (mellesleg a harmas valaszolo) es eletemben nem unatkoztam. Mindig feltalalom es feltalaltam magam. Amikor gyerek voltam, bena 2Ds jatekok voltak a gepen es megis ugy orultunk, mint majom a farkanak. Ugyanazt a vacak filmet neztuk videon 50-szer es minden alkalommal elveztuk. Kezzel irtunk egymasnak levelet a baratainkkal, hogy majd ha talalkozunk odaadjuk. Neha leultunk a csaladdal kartyazni es elveztuk egymas tarsasagat. Ez az emberen mulik es azon, mennyire kepes ertekelni az elet apro oromeit, es mennyire kepes feltalalni magat a fantaziajat hasznalva. Ez a mai gyerekek nagy reszebol hianyzik (nem mindbol, de tul sokbol). Ezen is dolgozok most a gyerekeim nevelese soran, remelem sikerul is elernem, hogy tobbnyire sikeruljon megtalalniuk azt a tevekenyseget, ami erdekes szamukra.
6/7 anonim válasza:
Olvasás, fényképrendezés, sütés, kötelező olvasmány, futás, tornázás, barátnőzés, séta.
7/7 anonim válasza:
olvass, rendezd át a szobád, süss sütit, ha van kisállatod játssz vele, ha játszol hangszeren tanulj meg egy új darabot, kezdj el egy új sorozatot, rajzolj, írj, menj el sétálni, kérd meg a hármas válaszolót hogy tartson neked előadást a generációnk elkorcsosulásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!