Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez jó pénzgyűjtési mód 11...

Ez jó pénzgyűjtési mód 11 éves lánynak? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Hali 11/L vok.És szeretnék gyűjteni egy kis pénzt.(Ne kérdezzétek meg mire hell csak egyszerűen jó ha van!!)

Ez az ötletem:Minden nap mikor suliba egyek kapok 250 ft-ot.Ezen kaját veszek.De ha én otthon csinálok kaját magamnak akkor megmarad a 250 ft.+Még délután segtek anyunak.200-os órabérért.(de ez lehet hogy csak 100 ft lesz!)Ez jó pénzgyűjtés??Ha nem akkor légyszi mondjatok valami jobbat!!!

2010. ápr. 6. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
mi az, h órabérért segítesz anyudnak? ő kért tőled órabért, amiért nevel, etet, taníttat téged? mellesleg egy 11 éves gyereknek még minek pénz?
2010. ápr. 6. 18:00
 12/19 A kérdező kommentje:

... na jó elmagyarázom ...

Már kb 2 hete azon gondolkodom h h gyűjtsek pénzt.Anya felajánlotta h a munkahején ha dolgozok napi 1-2 órát akkor kapok tőle egy kis pénzt.Én mondtam hogy anyu hagyd csak majd megszerzem magam is.És vmelyiknap csak úgy bementem a munkahelyére és segítettem.És anya főnöke odajött és a kezembe nyomott egy ötszázast.Én mondtam h á szivesen tettem nem kell a pénz de ő meg nem hagyta h ne vegyem el.És már azóta 1× megkért h segítsek.És akkor is mondtam h nem kell a pénz de akkor is ideata.És nem vagyunk olyan anyagi hejzetben h ha kérek anyutól pl 3000 ft-ot akkor ő egyből odajön és odaadja.Azért kell segítenem(pl megcsinálom a kaját.)

És ő ajánlottam azt is fel előtte h 200 ft-os órabért fizet csak segtsek neki mert sok a dolga.:)Mostmár értitek?

2010. ápr. 6. 19:54
 13/19 A kérdező kommentje:
*ajánlotta
2010. ápr. 6. 19:58
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Jó, és akkor? Akkor minek írtad ezt ki, dicsekedni akarsz vagy mi? Megdícsérjünk, anyucinak ügyes kislánya van? Vagy mi?? Jó, így kerehetsz pénzt, nem anyádat húzod le, ennyi.
2010. ápr. 6. 22:07
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Akkor megmondanád mi a kérdés???

15 évesen,meg később se mentem oda anyához,hogy kell

3000 forint akkor neked 11 évesen minek kell annyi???

Képes vagy azt a pénzt LENYULNI a saját anyukádtól,amit

ő keres,nem véletlen adja oda a 250 forintot nema azért,

hogy te eltedd hanem,hogy egyél belőle valamit.

Hihetetlen vagy,komoylan mondom.Hogy lehet ilyet

csinálnii??Eszembe nem jutott volna.

2010. ápr. 6. 22:20
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

komolyan mondom most sza.rok be XDDD

órabérért akarsz dolgozni anyádnak?Mi vagy te,kis hülyegyerek?!Ott van a tojáshéj a fenekeden,Térj már észheZ!11 rohadt éven keresztül vett neked ruhát,adott enni,mindent,és te ezt akarod neki adni,hogy ö fizessen azért neked,hogy te elvégezd az alapvetö házimunkákat,amiket ELVÁRHAT töled?gratulálok...szegény anyuka...

Nem vagyok 99 éves szentfazék.13 éves fiú vagyok,de még ÉN is jobban látom mint TE.

Respect a goth csajszinak,bevallom momentán nekem sem kell pénz,nekem természetes hogy segitek..

2010. ápr. 7. 09:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Ide figyelj kedves utolsó én-mindenkinél-érettebb-vagyok 13 éves fiú. Lehet, hogy nagyon fasza gyerek vagy, olvasni - vagy szöveget értelmezni, kinek hogy tetszik - azonban még tanulnod kellene. Nem a házimunkában, hanem a munkahelyén segített Édesanyjának a kérdező. Ha pedig még tovább olvasod, láthatod, hogy Édesanyja főnökétől kapott érte pénzt, nem pedig az Édesanyjától. Ebben nem értem mi kivetnivaló lenne. Sőt, biztatnám a kérdezőt, hogy Édesanyja főnökétól kérdezze meg, hogy esetleg lehetne ez rendszeres is:) A kajapénz elrakáshoz: régen mi is csináltunk ilyet húgommal, amikor kisebbek voltunk, aztán volt csodálkozás, hogy:ezt meg miből vettétek??:) Nálunk azt értékelték, hogy takarékoskodtunk. Aztán mondták, hogy inkább dolgozzunk, azért több pénzt adnak, úgy gyorsabban összejön nekünk is, meg megcsináltunk nekik olyan munkákat, amikkel ők el voltak maradva, Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben.
2010. ápr. 7. 10:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Tényleg nem így kéne gyűjteni.jó nagyonszépés jó,hogy gyűjtögetsz.ennyi idősen én is csináltam.szép összeg összeis jött csak én nem így csináltam.

nem kapsz zsebpénzt?

mert tényleg nem azt a pénzt kéne eltenned amit kajára kapsz.Ez a munka meg felesleges.neked még tanulni kell.ha délután segítesz neki akkor mikortanulsz?

vagy 4.-es vagy 5.-es lehetsz.én most vagyok 7.-es és már bocsánat a kifejezésért,de rohadtulsajnálom,hogy 5-ben és 4-ben nem tanultam többet mint amennyit[pedig akkor is sokat tanultam].Most kell tanulnod,mert minden erre épül.ha 4-es vagy akkor mostmegmondom,hhogyaz 5.nemolyan könnyű mint az alsó volt.ha meg 5-es vagy akkor meg nehogy ugygondold,hogy a 6.olyan huu de egyszerű lesz.Elég nehéz lesz és ha 6-ban nem tanulsz majd rendesen,mert ennyire kell a pénz akkor 7-8.-ban nagyon nehéz helyzetben leszel.

Szerintem a zsebpénzt gyűjtsd és minden jó jegyért [4-5]kérj 100-200 forintot.Így javítasz a tanulásban és a gyűjteményedbe is megy.nem tudom,h mit szeretnél venni,de ha drága a dolog akkor elfog tartani egy ideig.:D

DEazért sok sikert.:)

13/L

2010. ápr. 8. 17:27
 19/19 anonim válasza:
Én is 11 vagyok és anyuék nem támogatják ezt "zsebpénz dolgot"úgyhogy egy ki ösztönzés a tanulásra...Minden nagy 5-ért 500 kis ötösért 200 Ft kapok DE ha négyest akkor vissza kell adnom pl.: 2 nagy 5-s meg egy 4-es akkor az csak 500 ft...Remélem segítettem...
2012. szept. 28. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!