Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mivel érdemes kezdeni? (részle...

Mivel érdemes kezdeni? (részletek lent! )

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Szeretnék megtanulni főzni,sütni,mert nekem az a mottóm h.:"Minnél előbb,annál jobb."Már annyit tudok,hogy megsütöm a lángost,a palacsintát,mikróba,gázon melegítek,rántást csinálok(ezt még segítséggel),hagymástojást csinálok(a hagyma felszelését még anya)..de ezek javarészt technikai dolgok,és a többiek még csak segítséggel mennek.És nem csak főzni meg sütni szeretnék megtanulni,hanem szeretnék kicsit kedvesebb lenni,mert ez a mostani énem egy kissé javításra szorul.Az időbeosztásomon is változtatni szeretnék.MINDENT HOGYAN?
2010. febr. 23. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
nem értem a kérdést.kedvesebb szeretnél lenni,hát legyél az.az időbeosztás hogy jön ide??a főzést pedig én úgy tanultam,kerestem egy receptet,próbálgattam,addig,amíg finom nem lett.meg persze anya segített
2010. febr. 23. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
sütni,főzni úgy tanulsz meg a leginkább, ha minél többet ott állsz anyud mellett, mikor ő ügyködik a konyhában és minél többet segíts neki ebben
2010. febr. 23. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.A kedvesség úgy jön ehhez az egészhez,hogy anyámmal kedvesebbnek kell hogy legyek,de majd azt kitalálom,hogy hogyan..nyitott az már vagyok az új dolgokra,a főzés meg a sütés talán tényleg így a legegyszerűbb:D:D MÉG KÉREK VÁLASZOKAT:D kinek hogy volt a sütés-főzés megtanulása,és hány éves korban?
2010. febr. 23. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
szia! én 18 évesen tanultam meg, mikor rákényszerültem, mert külön költöztem. Ellőte nem érdekelt. Viszont egyedül sem volt nehéz megtanulni, mert a szakácskönyvekben elég jól le van írva a recept, és az alapján nagy gond nem lehet. Van 1 nagyon jó oldal, nem tudom ismered-e: [link] itt minden lépést lefényképeztek, így látom hogy kell kinéznie az adott szakaszban. Van desszert, leves stb, ezzel játszva megtanulhatsz. Sok sikert :)
2010. febr. 24. 09:24
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
9:24-nek Köszi a linket!Nem is gondoltam,hogy ilyen részletesen is megtalálom :)))
2010. febr. 24. 11:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Én sem gondoltam:D de én félek,hogy vmi bajt csinálnék,azt meg nem akarom,szóval támaszkodok még a segítségre..:P de köszönöööM:D:D
2010. febr. 24. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!