Érdemes emiatt várni a babával? (nagyon szeretnénk már, de létezhet ennél fontosabb? ) Részletek lent!
Férjemmel már nagyon szeretnénk babát, de egy kis garzonban élünk, NEM túl jó helyen, ami nem az övé, csak a nevén van. Ő szeretne elköltözni, hogy a baba ne itt nőjön fel. A gyerek érdekét tartja szem előtt, és nem a miénket, hogy mennyire akarjuk. Viszont én úgy gondolom, hogy úgysem egy babát szeretnénk, és az első születhetne ide. Így nem futok majd ki az időből, és hát szerintem a baba nem fog emlékezni arra, hogy 1 éves korában hol lakott... Vagy mégis?
Amúgy jövőre tervezzük az elköltözést, de ez sem fix. A férjem azt mondja, amikor már biztos, hogy elmegyünk innen, na akkor vágjunk igazán bele... De mi van, ha a baba nem akar akkor jönni? Miért nem lehet most próbálkozni már, hisz ő is akarja nagyon... tudom? Amúgy ha mégis jönne a baba, akkor vannak ám "vészmegoldások" de ő nem akarna azokkal élni.
A másik a férjem mondott olyat is, ha úgy kelünk fel egyik nap, hogy na már holnaptól lehet baba, akkor vágjunk bele.
Amúgy már én sem értem, "össze-vissza" beszél. Nekem úgy tünt ő is akarja. A tabit abbahagytam és pg-ztünk, de volt hogy nem néztünk eredményt és mégis "megtörtént"...
Akkor most hogy van ez?
higgyétek el, úgy se akkor fog jönni, amikor Ti akarjátok, hanem amikor Ő akarja.
ha akar jönni, akkor tabi, gumi bármi mellett jönni fog, ha meg nem akkor próbálkozhattok fejen állva is...
viszont az fontos, hogy mindketten akarjátok!
Mi kb a ti helyzetetekben voltunk. 32 éves vagyok, már nem sok időm van próbálkozni, és ha spontán nem jön össze, akkor orvosi segítséggel is talán évekig tart, mire összehoznánk egy gyereket. Így nekiláttunk a próbélkozásnak 34 négyzetméteren, egy garzonban, ahová akkor fért volna el egy kiságy, ha kidobunk egy másik bútort. Plusz van egy kutyánk is... Mégsem éreztük felelőtlenségnek.
Mire összejött a baba, már épp költözködtünk egy nagyobb, háromszobás lakásba. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!