41/43 anonim válasza:
Drága gyermek! Én erre csak azt tudom mondani, hogy szánalom! Édesanyád mit szól hozzá? Védekeztetek?
Tudod drága, én most helyetted is szégyelném magam. Gondolkozzál te, mielőtt cseleledtél? Hát, nem hiszem..
42/43 anonim válasza:
Nem gáz sztem természetes én 14 éves vagyok és nemsokára én is elfogom venni a barátnőm szüzességét mert már megbeszéltük. Csak akkor lenne ciki ha végig mennél az egész iskolán. Egyébként persze hogy elvesztetted mert a fiúk ilyen korban nagyon rá tudnak izgulni a lányra és a lányok is a fiúkra.
14/F
43/43 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy 13-14 évesen hogy tudtok szexelni... Még ki sem fejlett a szervezetetetk... Könyörgöm. Én majdnem 18 voltam, de még talán akkor is korai volt. De 13 évesen...Ásd el magad kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!