Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 36 évesen szűz vagyok. Nem akarok szüzen meghalni! Valaki segítsen! Mikyen tanácsokat adnátok?
36 evesen szuznek lenni talán picit meredek.:) soha nem volt senki akivel lehetett volna? Milyen tanácsra gondolsz?
Járj el szórakozni, esetleg neten társkeresők, prosti? :)
Az ilyen kérdésekre miért hiszik sokan, hogy kamu? Simán megtörténhet ilyen. 32 éves nőként vagyok szűz. Nem vagyok kövér (167 cm-hez 51 kg, azaz kifejezetten vékony vagyok), nem vagyok csúnya (átlagosnak mondanám magam), nem vagyok vallásos, és nem vagyok otthonülős. Tény, hogy nem jártam diszkóba, mert nekem a kikapcsolódás mást jelent. De a fiúk, férfiak hozzám soha nem közeledtek - vagyis 1-2 kivételtől eltekintve, de az egyiknek családja volt, a másik meg hamar feladta. :)
Szóval igenis előfordulhat az, hogy valaki 30 fölött is még teljesen tapasztalatlan (ebben a kategóriában is elég sok ehhez hasonló kérdés van). Miközben én ettől nem leszek frusztrált, valakit igenis zavar ez a helyzet, mint ahogyan a kérdezőt is. Így nyugodtan lehet tanácsokat adni neki. Remélhetőleg, Kérdező, átgondolod a tanácsokat, és nem fogsz kifogásokat keresni, hogy bizonyos dolgok miért nem működhetnek. :) Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!