Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 36 évesen szűz vagyok. Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 36 évesen szűz vagyok. Nem akarok szüzen meghalni! Valaki segítsen! Mikyen tanácsokat adnátok?

Figyelt kérdés

2016. márc. 17. 16:47
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok
2016. márc. 17. 16:48
 2/19 anonim ***** válasza:
53%

36 evesen szuznek lenni talán picit meredek.:) soha nem volt senki akivel lehetett volna? Milyen tanácsra gondolsz?

Járj el szórakozni, esetleg neten társkeresők, prosti? :)

2016. márc. 17. 16:50
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
Ne fókuszálj állandóan a szexre, próbálj inkább párkapcsolatot kialakítani. Ismerkedj, beszélgess nőkkel, úgy, hogy ne a második mondatod már a szex körül forogjon.
2016. márc. 17. 16:54
 4/19 anonim ***** válasza:
64%
Es mirol beszeljen ha bele van orulve? Legjobb evein nem szexelt
2016. márc. 17. 17:23
 5/19 tetro ***** válasza:
Hát ha nem akarsz igy meghalni akkor azt javaslkm szexelj.
2016. márc. 17. 17:36
 6/19 anonim ***** válasza:
Ezen gyorsan lehet segíteni, csak el kell menned egy fizetőshöz. Vagy oda nem szeretnél?
2016. márc. 17. 17:38
 7/19 anonim válasza:
ne aggódj itt nem fognak megrohamozni az irgalmas nőszemélyek :))) de azért jó! csak van 10-15 ezred így 36 évesen,annyiért találsz egy órára nőt,magadnak.probléma megoldva!
2016. márc. 17. 17:38
 8/19 anonim ***** válasza:
Miert vagy 36 évesen meg szűz ?
2016. márc. 18. 00:25
 9/19 anonim ***** válasza:
Kamu.
2016. márc. 18. 11:23
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdésekre miért hiszik sokan, hogy kamu? Simán megtörténhet ilyen. 32 éves nőként vagyok szűz. Nem vagyok kövér (167 cm-hez 51 kg, azaz kifejezetten vékony vagyok), nem vagyok csúnya (átlagosnak mondanám magam), nem vagyok vallásos, és nem vagyok otthonülős. Tény, hogy nem jártam diszkóba, mert nekem a kikapcsolódás mást jelent. De a fiúk, férfiak hozzám soha nem közeledtek - vagyis 1-2 kivételtől eltekintve, de az egyiknek családja volt, a másik meg hamar feladta. :)

Szóval igenis előfordulhat az, hogy valaki 30 fölött is még teljesen tapasztalatlan (ebben a kategóriában is elég sok ehhez hasonló kérdés van). Miközben én ettől nem leszek frusztrált, valakit igenis zavar ez a helyzet, mint ahogyan a kérdezőt is. Így nyugodtan lehet tanácsokat adni neki. Remélhetőleg, Kérdező, átgondolod a tanácsokat, és nem fogsz kifogásokat keresni, hogy bizonyos dolgok miért nem működhetnek. :) Hajrá :)

2016. márc. 20. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!