Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok holnap dolgozni menni, minden bajom van, hányok a melótol, kanos vagyok nagyon, csajom sincs, depis lettem, szűz is vagyok, gáz ha én most inkább meghalnék?
Figyelt kérdés
sajnos nincs pisztolyom, ha lenne most tuti kinyirnám magam, lehet egyszer veszek egyet!2015. máj. 25. 22:33
1/18 anonim válasza:
na ne produkáld magadat, inkább szedjed össze magadat, és húzzál el valami buliba most.
3/18 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás, kezdj el kondiba járni, elfoglalod magad a csajok pedig nedvesednek ettől. Vagy gazdag vagy, vagy baromira jóképű, vagy kigyúrt. Választhatsz. Ha mindegyik megvan akkor akkor írj könyvet és az lesz a modern kor evangéliuma.
4/18 anonim válasza:
te budös nyomi ne sajnáltatsd magadat, hanem szerezz tesókákat, és még ma este menj el egy telibevert buliba, értem? :D utána pedig éld a sz*r életedet tovább, mint mindenki más
5/18 anonim válasza:
Menj ki, jó idő van. Fuss addig amíg a depressziós hajlam még benned van, ha ez előbb jön el mint a kimerültség akkor szerencséd van és menthető vagy ha nem akkor összeesel és fáradtan üres fejjel tudsz gondolkodni...
6/18 anonim válasza:
Bocs de ahogy leírtad,olyan ez mint egy reklám. Ez olyan LOL
XDD
Nyugi van néha így.
-Ha hánysz a melótól akkor nyugottan hányd ki magad
-Ha kanos vagy verd ki
-Nincs csajod?-ismerkedj
-Depis vagy akkor bulizd ki magad
-Szűz vagy?Majd nem leszel.
Mi itt a gond??
7/18 anonim válasza:
Egy hónapja elütött egy kocsi, és allergiás vagyok arra az anygara ami a festékben volt, így félholtan vittek kórházba. Zúzódtam több helyen, tört el bordám, sebhelyes az arcom. A barátom szakított velem. A nagymamám pár napja halt meg. Vajon kinek a rosszabb?? Szedd össze magad, ha kinyírod magad, azzal csak másoknak ártasz...
17L
8/18 A kérdező kommentje:
de én nem vagyok elég kitartó, és kemény h el birjam viselni az életem!
2015. máj. 25. 22:47
9/18 anonim válasza:
Ne haragudj de ez hülye gondolkozás.!
Ne siránkozz,helyre tudod hozni az egészet,ezek nem olyan nagy problémák.
Ne tökölj már,vedd fel a s**ged és kezdj el élni.:-)
10/18 A kérdező kommentje:
Azt szokták mondani élni tudni kell, én sajna nem tudok, és még ráadásul haverjaim sincsenek
2015. máj. 26. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!