Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 36 évesen szűz vagyok. Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 36 évesen szűz vagyok. Nem akarok szüzen meghalni! Valaki segítsen! Mikyen tanácsokat adnátok?

Figyelt kérdés

2016. márc. 17. 16:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
7%
Azért utolsó mert a fél élere során szerencsétlennedett. Erre 36 évesen jut eszébe, hogy valami nem stimmel? Feljön egy névtelen fórumra, kijelenti, hogy nem akar szüzen megdögleni de nem ir semmit. Ezek után mi mit tehetnék? Az meg, higy te ilyen aszexuális vesztes vagy megint más téma.
2016. márc. 20. 14:45
 12/19 A kérdező kommentje:
a gond az, hogy azt hiszitek kamuzom, pedig nem, es ez is azt mutatja mennyire gaz vagyok. a csajok nem akarnak lefekudni velem mert tapasztalatlan vagyok, de azért vagyok tapasztalatlan, mert senki nem fekszik le velem. ez egy ördögi kor, ahonnan nincs kiút ...
2016. márc. 21. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:
pedig ha magas vagy és nagy a farkad, akkor ne mhiszem hogy olyan csúnya lennél, hogy senki ne feküdjön le veled
2016. márc. 21. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Miért te úgy kezded a dolgot higy szia Sanyi vagyok 36 évesen szűz? Mégis hohhan tudják, hogy még nem dugtál?

Bár gondolom az egész lényedből süt ez a bocsánat, hogy élet hozzáállás.

2016. márc. 21. 15:59
 15/19 anonim ***** válasza:

OK, a valaszod fele ertheto, es valahol igazat adok neked. Viszont neha az ember csak nevtelenul tudja felvallalni a szamara kiknos dolgot. Ferfikent a kerdozenek kimaradtak az eletebol olyan dolgok, amik masnak termeszetesek, de attol nem kell elitelni. Es talan a kerdes megfogalmazasa sem tokeletes.

Azon pedig tortem a fejem, hogy mibol szurted le, hogy aszexualis vesztes vagyok, de nem tudtam kitalalni. Mibol gondolod, hogy aszexualis vagyok, es mibol gondolod, hogy vesztes vagyok? Csak a vesztes reszre reagalnek, mert a tobbi nem tartozik rad. Egyaltalan nem tartom magam vesztesnek, szep eletem van, tele rengeteg utazassal. Olvasgatom az ilyen tipusu kerdeseket es valaszokat, hogy megismerjem masok gondolkodasmodjat. Sokan irtak, hogy felnek szoba elegyedni a masik nemmel. Nalam nincs ilyen problema! Beszelgetek postan sorban allaskor, turazasok alkalmaval, strandon.

Azert szoktam neha-neha valszolni ilyen kerdesekre, hogy az eloitelesseget csookentsem.

2016. márc. 25. 02:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Elozo vagyok, a 10-es valaszolo voltam egyebkent. :)

A szepesegkiralynok a vilagbeket hirdetik, en csak egy olyan vilagot szeretnek, ahol egy kicsit toleransabbak lennenek az emberek, es nem kezdenek alazni a masikat, plane ugy nem, hogy nem is ismerik a szemelyiseget. Kulfoldi, afrikai emberekkel is dolgozok, igy talan erzekenyebb vagyok erre. :) Koszi, hogy elgondolkodtok rajta. Akinek nem inge...

2016. márc. 25. 02:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves #10-es.

Először is nem ítéltem el a kérdezőt pusztán a szüzessége miatt mert egy rész magánügy más részt lesz***rom. Az húzott fel, hogy beír ide egy két mondatos kérdést és várja a csodát, Holott az ilyen idős szüzesség oka pszichológiai és rendkívül összetett. Nem tudom, higy mi mit tehetnénk az ügy érdekében.

Másodszor azért vagy aszexuális mert semmi kivetni valót nem látsz abban, higy a Férfiak le se sz***nak és egyáltalán nincsenek vágyaid. Sok ember már rég megzakkant volna. Ezek után nem vagy aszexuális?

2016. márc. 25. 07:10
 18/19 anonim ***** válasza:
A #10-es randizzon a kérdezővel és kész. Mit kell ezen ennyit vacakolni? :)
2016. nov. 11. 14:25
 19/19 Deflohelp ***** válasza:

Az eddigieknél is többet kellene foglalkoznod azzal hogy ismerkedsz, társat keresel.

Ha szomszédságodban, iskolában, munkahelyen nem találsz megfelelő partnert, akkor ismerkedhetsz pl. közös hobbi alapján, klubokat keresve, vagy pl. természetjáró csoportokhoz csatlakozva.

Érdemes lehet részt venned társasutazáson, városlátogatáson (pénztárcától függ, hogy hová), olyan egyéb programokon, ahol minőségi (nem leszólítós) ismeretségeket köthetsz. A turistacsoportok tagjai mindenképpen megismerkednek egymással.

A lényeg, hogy olyan program legyen, ahol akkor is jól szórakozol, ha éppen nem jön össze tartós kapcsolat.

Sokszor láttam igényes kapcsolatokat születni pl. társasutazáson.

Tény, hogy a nagyobb nyitottságban benne van a csalódás, a szétválás lehetősége is.

De az ember nem úgy lép ki az utcára, hogy végig az jár a fejében, mi lesz, ha ráesik a fejére egy virágcserép?!

Ehhez kívánok sok türelmet, bölcsességet és sikert.

2016. nov. 12. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!