Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz ha 13 évesen nem vagyok szűz?

Gáz ha 13 évesen nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 4. 06:44
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
21%
#27-es, nem játszom a nagylányt, de sokat árul el az értelmi képességeidről, hogy egy egyszerű véleménynyilvánításból ezt szűröd le. Gratulálok... Szerintem én nem fogom sosem megbánni, nem lettem egy lelkileg sérült személy, nem használtak ki, ja és ringyóztok itt össze vissza, de én évek óta egy emberrel vagyok, míg a velem egyidősek nagy része (nyilván nem mindenki) azért elég rendesen cserélgetik a társukat :D Erről ennyit. Persze nem azt állítottam, hogy nem veszélyes, de nekem szerencsém volt. Mindig korrekt, kedves fiúkkal jöttem össze (kemény kettővel, mekkora ribi vagyok), nem használtak ki, mert tisztában vagyok vele, ha valaki arra hajt. Szerencsésnek tartom magam, és ha megváltoztathatnám a múltam sem tenném meg. Nem értem, hogy ez miért fáj nektek, hogy nekem jól alakult az életem szex terén. Talán rajtam veritek le, hogy nektek (esetleg) rossz? Na inkább csendben is maradok, nem is tudom, hogy képzelem, hogy vissza merek szólni a nagy "érett" felnőtteknek, akik érdekes módon csak a korukkal tudnak kérkedni...
2016. ápr. 10. 11:29
 32/43 anonim ***** válasza:
97%
De ez életemet rá, hogy egy rántottát nem tudsz nekem összeütni még ha itt azt is tudod mondani, hogy te ütötted össze.
2016. ápr. 10. 11:34
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen szexelő, még mindig nem fogod fel? Nincs ebben semmi dicsekedni való. Inkább szégyen.
2016. ápr. 10. 11:58
 34/43 anonim válasza:
21%
Szerintem nem gáz, de csak akkor nem, ha ő az első barátod/barátnőd. Én nem 13, hanem 14 évesen vesztettem el. Nincs ebben semmi szégyelnivaló. 19/L
2016. ápr. 10. 13:56
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen korai, ennyi..
2016. ápr. 10. 14:15
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Betu..Azért nem minden lánnyal van gond!Az enyém 19 volt.Pedig kollégiumba járt és akkor már 3 éve együtt volt a szintén odajáró barátjával.

A fiam most múlt 18 és pár hete jutott el ide a barátnőjével...Ez elég baj,kérdező.

2016. ápr. 10. 14:17
 37/43 Betu ***** válasza:
100%
Igen tudom, hogy nem minden lànnyal van gond, csak sajnos a nagy àtlag az pont ilyen mint a kérdező😯. Tudom nevelés kérdése is, viszont a baràti tàrsasàg igen befolyàsoló, főleg ha valakit könnyű behàlózni. Azért mégis örülök, hogy fiam van. Te jól neveled a lànyodat, gratulàlok hozzà, ilyen szülők kellenének és akkor még jó felé tartana ez a vilâg😊!
2016. ápr. 10. 16:15
 38/43 anonim ***** válasza:
Felgyorsult a világ...Erre fogják a legtöbben.
2016. ápr. 10. 18:52
 39/43 anonim ***** válasza:
18%

Nem, nem gaz. Egyedul a te dolgod hogy mikor veszited el, hiaba ugat itt mindenki. Gondold vegig: artasz valakinek azzal amit csinalsz? Ha nem, akkor nagy gaz nem lehet.

Ha mar itt tartunk, az gazabb hogy megkerdezed. Akarmit csinalsz, lesznek akik leszolnak erte. Ha te elvezted amikor elvesztetted, nem lenne jo ga elolvasnad a sok parasztnak a kommentjet akik mindennek elhordanak teged, es buntudatod lenne vagy ugy erezned szegyellned kell magad. Nem kell. Mindenki akkor veszitse el amikor akarja, mas pedig tanuljon meg nem beleugatni. Ennyi.

minden jot kerdezo!:)

2016. ápr. 22. 17:47
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
örülök hogy nem az én gyerekem vagy.. sajnálom a szüleidet, én elsüllyednék a szégyentől.
2016. ápr. 22. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!