21/43 anonim válasza:
az előbb írt ki kérdést egy 14 éves terhes.. te is erre gyúrsz?
22/43 anonim válasza:
Neked gáz, ha én 14 évesen szűz vagyok?
23/43 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de én azért nem tartom annak, mert én is 13 évesen vesztettem el és így 3 év távlatában sem bántam meg. Hozzátenném, hogy nem lettem kiégett céda, van egy 3 éves párkapcsolatom, ami teljesen remdben van :)
24/43 anonim válasza:
Utolsó, vicces is lenne ha 16 évesen kiégett lennél.. térjünk erre vissza 25 éves korodban:-D
25/43 anonim válasza:
Majd jelentkezem ;) sosem értettem, miért égnék ki azért, mert 2-3 évvel előbb kezdtem. Ez olyan, minzha azt mondanák az emberek, hogy aki 16 évesen tanul meg vezetni rosszabb sofőr lesz, mint aki később tanulja meg a vezetést...
26/43 anonim válasza:
Ha nem rakatod meg magad mindenkivel akkor belefér.
27/43 anonim válasza:
25-ös, hiába játszod itt a felnőttet vagy a nagylányt. 13 évesen nemi életet élni undorító!
28/43 anonim válasza:
Így van ...13 évesen nemi életet élni felelötlenség ...és szégyellnivaló dolog !
Én biztos nem kérkednék vele 😕....
Nem is értem mi vehetrá egy gyermeket erre ....
De az is durva és elítélendő aki képes egy 13 éves ágyba csábítani !!!!
29/43 anonim válasza:
A kis kurvinyek meg hogy eltűnt a kérdés feltevése után...
30/43 anonim válasza:
Mivaan???? Most kigubbadtak a szemeim!!!! basszus remelem az en lanyom nem lesz ekkora lotyò. Sem ekkora idiota.... ásd el magad es gondolkozz el... remelem legal ab vedekezel. szegeny szuleid..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!