Szülők! Nagyon kiakadnátok, ha a 16 éves lányatok nyaka ki lenne szívva, de fél éve együtt van a fiúval?
Kedves kerdezo!
Anno nekem is volt ki szivva a nyakam, de addig, mig meg nem tudtam, hogy verrogok keletkezhetnek, es ugyebar a verrogok akar meg halalt is okozhatnak...
Kedves utolsó :D, ezzel nem értek egyet. Mert ha csak nem a nyaki ütőeret szívogatja, addig nem beszélj már hülyeségről! :D
De amúgy meg tényleg fas.zság.
Ha olyan lennék mint én akkor irigykednék, mert én egy éve vagyok együtt 17/L barátnőmmel, de semmi nem tudott köztünk történni, mert nincs hol, anyja nem engedi el hozzám, mindig ők látnak vendégül.
Tehát ha anyósom lennék akkor nem csak eltiltanám a 16/L-emet a féléves barátjától, de ellehetetleníteném, hogy bármiféle párkapcsolatban legyen.
Összegezve - 16 évesen egy lánynak joha van a saját életéhez mert különben be fog csavarodni. Az Erikson-féle intimitás vs izoláció egyértelműen negatív irányba fog mutatni, ha azt nevelik a lányba, hogy a párjával lenni bűn és nem kívánatos. Természetesen Freud pszichoszexuális fejlődéselméletének genitális szakaszának elcs*szése szintén ide tartozik.
Szerintem az lesz viccen kívül, hogy én is kiszívom barátnőm nyakát és ha anyja pampog, akkor a törvény értelmében a barátnőm saját akaratából nálam marad addig amìg a kedélyek le nem nyugszanak. Más lányok 14-16 évesen együtt lehetnek a párjukkal (meg aki "csak" tiniszerelem), de barátnőm még 17 évesen is vissza van tartva és ez (is) igazságtalan.
#4-es (és ugye a #20-as);
Hopp egy Szirmai és a Hányadék Ötven Árnyalata:DD
A kérdésre válaszolva;
Ha a szüleid tudják, hogy aktív nemi életet élsz, valamint, hogy társaságban nem fogsz lila foltos nyakkal megjelenni (ami nem túl esztétikus), szerintem semmi okuk nem lehet kiakadni. 16 éves vagy, nemi életet élsz, ez a legtöbb embernél ezzel jár. Ha nem tüntetnéd el, és úgy flangálnál mindenhova, nekem lenne hozzád egy-két szavam, de mivel nem erről van szó, szerintem nincs semmi kivetnivaló benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!