13 évesen 18 éves fiúval együtt lenni? Szerintetek?
A ti dolgotok, de ha nem akarod börtönbe küldeni a srácot, még egy évig ne tedd szét neki :D
Egyébként a srác részéről tök gáz, és biztos, hogy egy ilyen lúzerrel akarsz együtt lenni?
A fiúnak egy könnyű játék, nem gondolom, hogy komolyan venné, én erre még büszke sem lennék, de lehet, hogy a srácoknál ez a menő.
Gondolkozz azon, hogy TE mit akarsz egy kapcsolattól MOST, és ő mit akar (nem, bármennyire is bizonygatja, egy hónap után(sőőőt) már bőven szexet akar).
Én azt tanácsolom, várj még pár évet ezzel a korkülönbséggel. Mondjuk, én öreg vagyok, meg konzervatív, és úgy is azt fogod csinálni, amit te akarsz :)
18L
Hát én kiröhögném a 18 éves öcsémet, ha egy 13 éves kiscsajt hozna haza... Érted, a srác jövőre megy egyetemre, meg a kislány meg még általános iskolás. Nem is értem, hogy mi lehet az, ami miatt együtt vannak. Két teljesen más életszakasz.
10 év múlva egyáltalán nem lesz sok ez a korkülönbség, de most nevetséges.
egy 13 éves még gyerek. persze előfordulhat hogy 18 évesen is az valaki, de ha a fiúnak van egy csepp esze akkor nem egy 13 évesre kezd el hajtani...
mindig rácsodálkozok hogy hogy vesztheti el valaki 13 évesen a szüzességét... hát így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!