Másfél évesen szokott rá a fiam az együtt alvásra, hogyan szoktassam le?
Jó válasz, de ezek szerint nem voltam egyértelmű...
Beteszem a kiságyba, és sír, majdnem ájulásig üvölt. ha bemegyünk, akkor is sír, és nyújtózkodik, hogy vegyük ki. Kézben nem alszik, le akar menni. Letesszük a földre, megy a hálónkba a nagyágyra, és odarángat minket.
Ha visszatesszük a sajátjába, sír. De nem az az egyszerű sirdogálás, amiről tudnám, hogy 3 perc és beletörődik a maradásba, ha kijövök, hanem a torkaszakadtából visítás, üvöltés, könnyezés.
Szia!
Ha nem akarod hogy veletek aludjon, és erős vagy, akkor este alaposan elfárasztod, sok játék nagy séta, majd beteszed az ágyába és otthagyod. Kicsit hagyod sírni, majd bemész vigasztalni, megmondod, hogy itt vagy a másik szobában, és vigyázol rá. Ismét otthagyod, és ezt játszod ameddig el nem alszik. Pár nap és újra rend lesz. Ha gyenge vagy mint én voltam, akkor veletek alszik, vagyis inkább köztetek. A lányom három és fél éves, és még mindig nem alszik egyedül. Mindenféle módszerrel próbálkozunk kitenni őt. Hatalmas hiba volt részemről hogy közénk engedtem. A kisfiammal nem követem el ezt a hibát, és kitartó leszek, nem engedem egyszer sem hogy velünk aludjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!