Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Nagyon kiakadnátok,...

Szülők! Nagyon kiakadnátok, ha a 16 éves lányatok nyaka ki lenne szívva, de fél éve együtt van a fiúval?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 1. 19:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik nyáron (átlaghőmérséklet 35 fok) volt egy gokartbalesetem és az öv annyira megütött a nyakamat, hogy egy feketébe hajló lila folt lett a nyakamon.

Légkondi nincs az irodában, garbó a hőmérséklet miatt esélytelen volt.

Hát, kaptam furcsa pillantásokat, főleg a főnökömtől. Annyira meg nem voltunk jó viszonyban, hogy elkezdjem részletezni, hogy tudom, hogy kiszívásnak tűnik, de balesetem volt csak...

Mindezt 30 évesen. Ciki volt.

2016. ápr. 1. 21:40
 12/29 anonim ***** válasza:
76%

Utolsó, igen, mert ez felnőttként ciki.. Kamaszként is egyébként, de akkor még elnéz emellett az ember, mert hát próbálgatják magukat.

18 fölött szerintem elég gáz.

Egyébként imádom mikor a párom belém harap, meg én is szoktam csinálni, de soha nem hagyunk nyomot a másikon.

2016. ápr. 1. 21:47
 13/29 anonim ***** válasza:
68%
"Nem élvezi se aki csinálja, se aki kapja... " => Ehh... Ne akard már jobban tudni... Én pl rohadtul élvezem.
2016. ápr. 1. 22:13
 14/29 anonim ***** válasza:
55%

Most lehet lepontoztok és lehordtok mindenféle roha..knak aki nem hagyja a gyerekét....de igen kiakadnék!!!

A 16 éves lámyomnak ne szívja már ki a nyakát egy nyikhaj se,hogy tudjon menőzni a haverok előtt....

A lányomnak megmagyaráznám szépen ,a kis srácnak pedig megmutatnám a vadászpuskáimat..

31/F

2016. ápr. 1. 22:26
 15/29 anonim ***** válasza:
75%
Ha tényleg élvezitek, akkor miért nem fedett helyen szívja ki? (pl váll, comb, stb) Elég undorító a nyakon az a folt... Ez olyan, mintha másoknak akarnátok mutogatni.
2016. ápr. 1. 22:45
 16/29 anonim ***** válasza:
46%

nyilván tudom, mi az erogén zóna. De ha szívják, az nem abba tartozik. Csókok, harapások tudnak izgatóak lenni, de hogy konkrétan a VÉRT szívja a bőrön keresztül (a bevérzés hagy nyomot, ugye), az nem lehet élvezetes...

meg nyilván 16 évesen a suliba is rettentően díjazzák.

2016. ápr. 1. 23:11
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Hiába, szívás, ide oda de be kell vallani hogy eléggé fel tudja turbózni a szexuális izgalmat. Fedett helyen is lehet csinálni, sőt, de a nyak mivel sokaknál érzékeny pont és közel van az archoz ezért a csók könnyen átmehet a nyakra. Én is szívtam már ki a párom nyakát lány létemre. Tudjátok mi a vicces? Nem is éreztem úgy, hogy erősen szívnám. Észre sem veszi az ember. Tehát nem értem a hisztit emiatt, hogy megjelölés, stb, amikor van, hogy nem is tudatosan teszi az ember, csak elkapja a hév, és nem veszi észre. max, ha már mindenképp nyakat akartok szívni, csináljátok úgy, mint mi, hogy a nyakad alján, mellett szívja, az még bőven érzékeny terület, és még garbó se kell hozzá, csak egy szűkebb nyakú, vagy galléros felső.
2016. ápr. 2. 02:27
 18/29 anonim válasza:
22%
szrintem a pasi egy durva frater minek ezt meghuzni a kiscsajon .a finomabb dolgokkal tobbre lehet jutni mindkettonek .
2016. ápr. 2. 05:25
 19/29 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát!

Akik még mindig azt mondják, hogy ezt nem lehet élvezni, azoknak üzenem:LEHET! (Vagy csak mi vagyunk ennyire degeneráltak, de mindkettőnknek nagyon érzékeny a nyaka, és emiatt nagyon jól tud esni az efféle tevékenység.)

Igen, fedett helyeken is vannak foltjaim, de mint mondtam, suliban ezeket sem látja senki.

És az is igaz, hogy a véraláfutásaim a pillanat hevében keletkeztek, vagyis akkor észre sem vettük, hogy foltot hagy pár erősebb csók.

2016. ápr. 2. 08:47
 20/29 anonim ***** válasza:
61%

Ugyan én sem vagyok már nyakkiszívás párti, sokkal jobban szeretünk harapdálni és valahogy ösztönösen figyelünk arra, hogy ne hagyjunk nyomot..üzenném azoknak akik szerint ezt nem lehet élvezni, hogy IDEJE LENNE FELNŐNI! Lehet nem kéne bszni addig amíg el nem jut a tudatotokig, hogy mindenkinek más a jó..

Hogy Szirmai Gergelyt idézzem:

"Ha mindkét (felnőtt) fél örömmel és önként megy bele, és élvezettel jön ki az ilyen szexuális formagyakorlatból, akkor miért érdekelne ez bárkit is?!....Ha valahogy te meg a párod élvezetet találtok abban, hogy gazdagon bekenitek egymást sütőmargarinnal és aztán friss lazaccal dörzsölitek egymás füle tövét akkor toljátok neki ezerrel. Nem nagyon értem, de ti örültök neki és ez a lényeg."

Aki nem képes erre a szintre eljutni, annak qrvára nem kéne semmilyen jellegű szexuális életet élnie.

2016. ápr. 2. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!