Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák, kérdeztek már olyat...

Anyukák, kérdeztek már olyat a lányaitok hogy leborotválhatják-e a hónaljukat?

Figyelt kérdés
Nekem épp az imént kérdezte...
2016. márc. 21. 14:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
2016. márc. 21. 14:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De nem is tartozik rám. Ha már van ott mit borotválni, dönthet is róla. Ha segítséget kér abban, hogyan kell, segítek.
2016. márc. 21. 14:43
 3/13 A kérdező kommentje:
12
2016. márc. 21. 14:47
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
És mit reagáltál? Szerintem ennyi idősen nyugodtan, ha zavarja miért ne?
2016. márc. 21. 14:49
 5/13 A kérdező kommentje:

Az mondtam majd megbeszéljük.

Neked hány évesen kezdte és hogy mondta vagy kérdezte?

2016. márc. 21. 14:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Még nem tartok ott. :-)

Van egy 6 és egy 3 évesem. De a minap volt róla egy cikk az indexen: [link]

2016. márc. 21. 15:10
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. márc. 21. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkepp engedd meg neki! Ha megtiltod,szorongani fog,illetve nem mer majd atoltozni a tobbiek elott tesi oran. Ne tedd ezt vele,kerlek.
2016. márc. 21. 17:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem szülő vagyok, de én szóltam anyukámnak 12 évesen hogy zavar és ő megmutatta hogyan kell leszedni. Az ő szülei neki nem engedték hogy szőrtelenítsen és nagyon mély nyomot hagyott benne, megnehezítette a fiatal éveit. Nagyon örülök hogy nekem ez ilyen egyszerűen ment, ha jót akarsz a gyerekednek megengeded neki és segíted. 18l
2016. márc. 21. 17:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. 11-12 évesen leborotváltam magamnak "engedély" nélkül. Egyszer anyám megkérdezte, hogy mekkora már a szőröm (mintha ezt centiben kéne mérni, pffff), én meg közöltem vele, hogy semekkora, mert leborotváltam. Lecseszett, hogy majd jól elburjánzok, meg rámegy az egész karomra stb. Megvontam a vállam, és borotváltam tovább (most, 29 évesen se nagyobb kiterjedésű, és sűrűbb se lett, erről ennyit :D )

Szóval szerintem inkább bizalmi kapcsolatot próbálj meg kialakítani a gyerekeddel, hogy bátran, őszintén merjen ilyen dolgokról kérdezősködni, és mindig biztos lehessen benne, hogy támogatást kap, nem lecseszést (ha nem helyesen cselekszik, azt is meg lehet vele úgy beszélni, hogy az ne cseszegetés hangvételű legyen).

29N

2016. márc. 21. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!