Amerikában miért nem borotválják a férfiak a hónaljukat?
Engem ez egyáltalán nem zavar (nő vagyok), csak akkor, ha túlságosan nagy a bozont (az az igazi hatalmas hónaljkutya, na, az már zavar:-)). Szerintem kissé túlzásba viszik már a férfiak a szőrtelenítési mániát, pedig kevés izgatóbb látvány van egy szépen kidolgozott, kellemesen bolyhos férfi mellkasnál, a kockás hasról és Apolló-övről már nem is beszélve:-)
Ilyen melegben lehet létjogosultsága a hónalj szőrtelenítésének, de nem esztétikai, hanem higiénés megfontolásból.
Egyetértve a 4-essel, én is inkább azt szeretem, ha szabályozzák egy kicsit azokat a szőröket. Lehet ízlésesen szőrös egy férfi, sőt nő is.
Ágyban amúgy, ha valaki igazán jó, akkor max. reggel tűnik fel, hogy milyen szőrös az illető ;)
Egy férfi igenis legyen szőrös!
Az meg miért baj, ha egy nő nem borotválja a hónalját? Ő dolga, ő tudja, hogy neki hogy jó...
"Az meg miért baj, ha egy nő nem borotválja a hónalját?"
Ja,a bajuszos nő is teljesen oké,az ő dolga,nem?
2: A nőnek nem nő a hónalján szőr?
Akkor mit borotvál?...
Honnan tudod, hogy nem borotválják? Hány férfit láttál Amerikában meztelenül?
Itthon a többség nem borotválja, de van, aki igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!