Mit tennétek ha egy nap felébrednétek és nem "ti lennétek" hanem pl egy Gazdag külföldi híresség Amerikában de minden emléketek meglenne?
Figyelt kérdés
kort és nemet is légyszi :)2015. jún. 26. 16:47
1/5 anonim válasza:
Rohadtul ideges lennek es azonnal akarnam vissza a sajat testemet es enemet. Nem akarok semmilyen lelkileg nyomorek hollywoodi hiresseg boreben lenni...plane nem azokeban, akik oregebbek nalam, vagy sz**ra vannak plasztikazva :D
2/5 anonim válasza:
1# Pont ez az, hogy mivel meglennének az emlékeid, tudnád kezelni ezt a "hatalmat".
Tuti, hogy nem dorogkra költeném, inkább valami új stílust találnék ki és terjesztenék el.
Vennék egy luxusházat valamelyik napos tengerpartos helyen, mellé egy luxusautót és elvennék valami mexikói modellt-popénekest.
Ha otthon nem emlékeznének rám akkor vissza se mennék, mert hát minek. Ha igen, akkor meg csak elbúcsúzni, vagy vinném magammal akit akarok (mert ugye gazdag vagyok).
3/5 A kérdező kommentje:
emlékeznének csak hirtelen "eltűnnél"
egyébként én is azt tenném amit te :)
2015. jún. 26. 18:02
4/5 anonim válasza:
Bejelenteném, hogy visszavonulok, majd vennék egy repülőjegyet és hazaköltöznék. Sosem vonzott sem a hírnév, sem Amerika, legfeljebb a pénzzel tudnék mihez kezdeni. 27N
5/5 Seni123 válasza:
Ha lenne pénzem nagyon sok hülyeséget csinálnék akár jótékony módonis. Nem vennék luxus ferrarit házat stb.. bár kitudja.. hirtelen ott lenne elöttem lehet nem ezt gondolnám.. megváltoztat a pénz azfix
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!