16 éves lány vagyok, és szerintem aszexuális vagyok. Sőt, nemhogy aszexuális, hanem valami nagyon nagy magányos farkas, vagy nem tudom, de úgy érzem, saját magammal, és az életemmel nem fér össze az, hogy bárkivel is többet csináljak mondjuk egy csókon kívül, és nem akarok családot se, nem vágyom arra, hogy valakihez tartozzak, minimális párkapcsolati igényeim vannak. Mások is vannak ezzel így, vagy én vagyok csak ekkora loner? És ez egyfajta jellemvonás lehet, vagy valóban aszexuális vagyok?
igen, vannak aszexuálisok, akik vágynak a kapcsolatra :) nekem is van most barátom, és mondtam neki, mi a helyzet, de nagyon szeretjük egymást, és elvagyunk :))) csak félek, hosszútávon nem így lesz... na de mint mondtam, én ilyen loner vagyok, szóval nem annyira fontos nekem egy társ, mint a többi embernek. ettől függetlenül őt nagyon szeretem, és biztos te is találsz valakit majd :)
2016. márc. 15. 19:50
12/24 anonim válasza:
De mi is szeretjük egymást, de a barátom napi többször is csinálná, persze kibírja nélküle mert szeret, de azért kérdéses meddig. (1,5 évnél tartunk) Én meg szeretnék vele lenni, nem mást találni:( Mellesleg ha az ember aszexuálisok közt keresgél az eléggé leszűkíti a kört, plusz nem táblával járkálnak az emberek. Na de nem is ez a fő gond, hanem hogy nekem a mostani kapcsolatom kell, de az lehet hogy emiatt fog szétmenni. 9-es voltam, ha nem nekem írtad akkor bocsi.
2016. márc. 15. 19:56
13/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy aszexuális vagy. Egyébként az aszexuális embereknek nem alapjellemzője az, hogy nem fontos nekik egy társ stb. A legtöbben nagyon vágynak a szerelemre, és nagyon romantikus, lelki értelemben intim kapcsolataik tudnak lenni. Egyszerűen csak nincsen szexuális vágyuk, de a valakihez tartozás meg ilyesmi ugyanúgy megvan/meglehet náluk is.
Egyébként arról nem írtál semmit, szoktál-e pl. maszturbálni, fel szoktál-e izgulni.
2016. márc. 16. 09:10
14/24 A kérdező kommentje:
tudom, hogy a szexuális vágy hiányát jelenti, de nálam még ezzel is kiegészül.
és am az a helyzet, hogy vannak fétiseim, és azokra izgulok fel valamelyest, vagy nem is tudom, minek nevezzem. vannak dolgok, amik bejönnek valamelyest :D maszturbálni meg szintén szoktam, de néha napokig szüneteltetem, és akkor is ezekre a dolgokra gondolok. nem aktusra.
2016. márc. 16. 19:17
15/24 anonim válasza:
Akkor szerintem nem vagy aszexuális, egyszerűen szokatlan preferenciáid vannak. Az pedig nem baj, hogy a párkapcsolathoz, intim együttléthez úgy állsz, ahogy, mert nagyon sokan vannak még így, és ez akár még változhat is az évek során (pl. ha egyszer jön egy olyan személy, aki kiváltja belőled a kötődést, aktus iránti vágyat stb.), de ha nem változik, az sem gond. :)
2016. márc. 17. 12:58
16/24 anonim válasza:
Leírom, velem mi volt, csak hogy lássátok, ilyen tévedés is létezik. Én is azt hittem, hogy aszexuális vagyok. Házasságban élek, szóval jócskán felnőttem már! Kamasz/fiatalabb koromban nagyon is izgatott a szexualitás, de sehol nem találtam kielégülést. Mígnem több évi együttélés után, már azt gondoltam, hogy na jó, én aszexuális lettem. És egyszer csak csoda történt, megtört a jég... Rájöttem, hogy egyáltalán nem vagyok én aszexuális, csak soha nem volt még orgazmusom. Igen, jól olvastátok! És ennek ÉN vagyok az oka, mert nem tudtam magam eléggé soha elengedni, és emiatt nem sikerült. De most már tudom, hol rontottam el. És én is biztos voltam benne, hogy nem érdekel a szex..... hát nem így van! :D:D:D
2016. márc. 19. 21:53
17/24 A kérdező kommentje:
utolsó, valóban, ilyen is lehetséges. mondjuk nálam ez nem lehetséges, mert már sokszor volt maszturbációtól orgazmusom. és valamiért még annak ellenére is ,hogy a legnagyobb biológiai élvezetet összekapcsolom a szexszel, még így is olyan közömbösen állok hozzá. a maszturbáció meg számomra mintha kajálok vagy alszok, ilyen jellegű szükséglet.
azért köszi, hogy leírtad, érdekes, hogy ilyen is lehet.
2016. márc. 20. 15:23
18/24 anonim válasza:
nálam is megvan az esélye, hogy aszexuális vagyok, de én utálom ezt az állapotot, mert már a harmadik kapcsolatom fog emiatt tönkremenni :( én szeretnék normális kapcsolatban élni, de szexre egyáltalán nincs szükségem és nem vágyom (fétisem nekem is van, de fizikailag maszturbálni nem szeretek)... 20/L
2016. ápr. 5. 01:13
19/24 anonim válasza:
Én is asszexuális vagyok, bár nekem ez előny mint hátrány azért mert én amúgy is egy magamnak való és zárkózott ember vagyok.
2016. ápr. 5. 01:22
20/24 anonim válasza:
Szerintem én is az vagyok, legalább félig, vagy csak borzasztó gátlásos, nem tudom, mindenesetre nem tudom hol lehet olyan ffit találni, akinek szintén nincsenek igényei szexuális téren. Kb lehetetlen főleg, a korosztályomban gondolom (18 vagyok).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!