Tinik! Van köztetek oyan, akinek kiszedték a bölcsességfogait? 16/l
Nekem a két alsót szedték ki, mivel az egyik nem fért volna ki, a másik meg vízszintesen nőtt. Egy hónap különbséggel szedték ki őket, műtéttel. Maga a műtét nem fájt, erős érzéstelenítésben csinálták, viszont mikor elmúlt az érzéstelenítő hatása, akkor borzasztó volt, főleg a másodiknál (a vízszintesen növőnél), az arcom pedig kb duplájára dagadt. Viszont fájdalomcsillapítókkal túl lehetett élni, varratszedés után már enni is tudtam normálisan.
Arra figyelj oda, hogy valószínű az utána való 1-2 napban nem tudsz enni, úgyhogy igyál cukros teát, vagy valami gyümölcslevet. Én nem tettem, csak vizet ittam, és másnap reggel majdnem elájultam, annyira leesett a vércukrom. :D Enni az utána való napokban tudsz, de csak valami levest, vagy bébiételt, vagy egyéb pépes ételeket (tejterméket tilos, de ezt úgyis el fogják mondani a szájsebészeten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!