Mi a véleményetek Dundika proramozott szüléséről? Azért hogy pont 2011.11.11-én 11:11-kor született a gyerekük? Vagyis kiszedték szegény babát?
Ha csak nem orvosilag indokolt a progr.császár, akkor elítélem, de egyébként konkrétan sza**ok Dundika fejére (elnézést).
Számmisztika meg megy a levesbe, ha programozott szülés volt, muhaha
Egyértelmű volt hogy programozott császárja lesz (már 12 hetes terhesen erről beszélt hogy ő nem alkalmas normál szülésre és biztos császár lesz) hát nem tudom nekem jópár akkora méretű kismami ismerősöm volt/van érdekes mód mégis megszültek simán...de mindegy ez nem tartozik ide.
Aztán gondolom hogy minél extrább és minél érdekesebb legyen ő és a szülése ezért megbeszélték az orvossal hogy akkor PONT addigra legyen időzítve amikor ez az érdekes dátum van, és mivel celeb meg gondolom fizettek is nem keveset a dokinak ezért akkorra tették, végülis mindegy hogy egy nappal vagy pár órával előbb vagy később veszik ki a babát.
Mi ezt "földi halandó" nem engedhetnénk meg magunknak:))
Ha már ennyire hisz a számmisztikában és egyéb ilyen dolgokban, akkor nem gondolja hogy ha mesterségesen idézi elő a dolgot az nem biztos hogy jó??
Amúgy ha már számmisztika, talán tegnap olvastam hogy Joshi Barat értékelte ezt a születési dátumot és a lényege az volt hogy ettől a csupa 1-estől nem lesz egy egyszerű baba és gyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!