2011-ben komolyan csak 28 pont jár a nyelvvizsgáért? Forrás lent.
2010. szept. 2. 20:38
2/10 anonim válasza:
betudod másolni azt a részt
a gépem nem akarja megnyitni a linket
3/10 anonim válasza:
én sem tudom megnyitni. És akkor a felsőfokú mennyit ér?
6/10 anonim válasza:
Tényleg, de mivel minden csökken, az arány annyit nem fog változni, csak a ponthatárok lesznek kicsit kevesebbek.
2012-től elméletileg az emeltért viszont +40 helyett +50 jár.
7/10 A kérdező kommentje:
bszhatom ha idén érettségizek :/
2010. szept. 2. 21:40
8/10 anonim válasza:
Hát ez remek, hogy minden évben át kell variálniuk, emellett pedig valószínűleg semmit sem fog számítani, mert ezzel párhuzamosan változnak majd a ponthatárok. Mondjuk engem már nem érint, de akkoris, minek kell...
9/10 anonim válasza:
2011-től kevesebb a nyelvvizsga, de az emelt csak 2012-től több? Ki volt ez a balfék, aki ezt megint kitalálta?!
10/10 anonim válasza:
Valamelyik nagy fejes fent Pesten, azért, hgoy jobban megérje emelt szinten érettségizni. Bár még nekem így se:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!