Vannak itt szülők akik használnak nádpálcát a gyerekneveléshez?
Figyelt kérdés
ha igen mennyire hatásos módszer? Nem vagyok erőszak párti csak érdekel hogy mennyire hatásos ha mondjuk egy lányt kicsit elnádpálcázzák otthon? Nagyon csíp?2016. márc. 7. 00:28
11/19 anonim válasza:
Édesapám kínai. Néha előfordult, hogy az öcsémet elfenekelte a pálcával. Nem minden apróságért, jó oka volt rá. Egyáltalán nem félünk tőle és nem utáljuk. Nem agyonvert. Jó apának tartjuk. Aki személyesen is ismeri, az tudja miért. A magyar szülők túl sokat engednek meg manapság. Sok gyerekben minimális tisztelet sincs. Legalábbis én így gondolom.
12/19 anonim válasza:
Egyébként az öcsi tanult belőle. A magyar barátai nem kaptak büntetést, csak röhögtek a szülőkön. Meg is lett a következménye, mind kórházba került. Kivéve a miénket. Fájt neki, de inkább a fenék sajogjon, mint a szülő szíve. Vagy a gyerek törött csontjai.
13/19 anonim válasza:
nálunk használják szüleim a nádpálcát, de akkor is hogy nagyon fáj, szerintem még mindig jobb mint egy hét szobafogság vagy olyasmi
14/19 anonim válasza:
Nem csak hogy disznóság, de tilos is. Aki ilyet tesz, kiteszi magát annak, hogy a gyereke bármikor feljelentheti, ha nem kap meg mindent amit akar. És meg fogja tenni, mert utálni fogja a szüleit.
15/19 anonim válasza:
de én attól nem utálom szüleimet, vagyis anyut. Persze fáj meg minden de van rosszabb is nekem. Például hogy nem mehetek barátaimmal moziba vagy csak ki a városba. Inkább a verés.
16/19 anonim válasza:
Aki ilyet használ annak nem szabadna gyereket vállalni.
17/19 anonim válasza:
hogyne, nagyon csíp. Attól is függ hová kapja, kitöl és milyen erösen. Nagyon hatásos tud lenni.
18/19 anonim válasza:
Nagyon megverném azt aki ilyet csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!