Miért van az, hogy a kamaszok mindig izzadnak, pedig használnak dezodort?
A hormonváltozások miatt.
Én is nagyon utálom,nekem nem nagyon látszik,viszont kicsit érezni,és ez miatt néha feszélyezve érzem magam.
Ami nekem kicsit segít,hogy este tusolás után hintőport teszek a hónaljamra,aztán reggel pedig dezodort,nekem a stift abszolút nem vált be,attól még látszott is a folt(pedig megvártam míg megszáradt és utána vettem fel a felsőt).És miután befújtam dezodorral magam,várok és kb. 5-10perc után teszek egy kis hintőport rá,mert ez szárazon tartja.Így valamivel jobb,de nem az igazi.:S
Egyébként nem csak a tinik izzadnak,a felnőttek is.Nekem anyum és a volt magyar tanárom is nagyon izzadós...
14/L
A hirtelen hormonváltozás az oka. Próbálj ki többféle izzadásgátlót és akár lehet nálad egy nedves törlőkendő is, amivel fel tudod frissíteni magad. Egyébként vannak már külön tinik számára kifejlesztett izzadásgátlók. Pl. a Rexona is gondolt már a tinikre. Nálam azonban a Lady Speed Stick jött be, mai napig is többek közt ezt használom. A Garnier új Mineral golyós és stift termékei is nagyon jók! Kissé költségesek, de jók!
A nemed nem derül ki a kérdésből, emiatt megjegyezném, hogy a férfi izzadásgátlók közül sok dicséretet hallottam a Rexona stiftekre és az Old Spice-ról is csak jókat hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!