Titeket nem idegesít az amikor a fiatalok elég furcsa "nyelvet" használnak?
Ez alatt arra értek hogy sok tizenéves pár szót angolul vés be a mondatába és elég furcsa szavakat használnak. pl
Holnap gooo pláza
köszcsi szivcsim szercsy van.
stb.
Engem ez kezd nagyon idegesíteni...
Ezeket a kifejezéseket csak az idióta plázalányok és plázafiúk használják... Ők azthiszik, hogy ezzel milyen menők és trendik, az értelmesebbje még mindig érthetően beszél.
És egyébként engem is nagyon idegesít, de nevetni is jókat lehet rajta: pl: mellcsitarcsi (melltartó), napcsiszemcsi, stb,
Én sosem beszélnék így, de még a 3 évvel fiatalabb húgomtól sem hallottam. Úgyhogy ez nem mindegyik fiatalra jellemző tényleg. A baráti körömből sincs senki aki így beszél, pedig ismerek 17-18 évest is...
22/L
Nekem sajnos szinte az összes ismerősöm, barátom így beszél... Néha viszont tényleg vicces tud lenni:D akkor mindig nevetek ezen egy jót
16/f
engem kifejezetten idegesít! Hát még amikor a bátyámtól hallom! Szerintem nagyon igénytelen, és bagatelizáló.
Hogy hidd el, hogy komolyan gondolja amikor azt mondja, hogy szercsi? Nekem azt tanították, hogy ha valaki sokszor hajtogatja hogy szeret, akkor az gyanús.
SZia!
13 éves lány vagyok, és hányok ettől a beszédstílusról, nem is beszélek így, de sok osztálytársam igen, Undorító. És azért teszik, mert menőnek érzik magukat...
Igen, épp ezaz. Annyira idegesítő, mikor kiírnak ilyen angol idézeteket meg ilyesmi, de fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent, csak hú de menők akarnak lenni.
21:13-as voltam
nemtudom viszont lenne egy kérdésem:
nektek mi a véleményetek a világhábiról?
komolyra forditva
utalom ezt a beszédstílust..
Ezt még nem hallottam, én így szoktam beszélni:
Vágom,cső,csá,sirály,király,b@zmeg,k*rva élet,anyád, stb.
11/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!