Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Titeket nem idegesít az...

Titeket nem idegesít az amikor a fiatalok elég furcsa "nyelvet" használnak?

Figyelt kérdés

Ez alatt arra értek hogy sok tizenéves pár szót angolul vés be a mondatába és elég furcsa szavakat használnak. pl

Holnap gooo pláza

köszcsi szivcsim szercsy van.

stb.

Engem ez kezd nagyon idegesíteni...

2009. aug. 17. 13:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%

Ezeket a kifejezéseket csak az idióta plázalányok és plázafiúk használják... Ők azthiszik, hogy ezzel milyen menők és trendik, az értelmesebbje még mindig érthetően beszél.

És egyébként engem is nagyon idegesít, de nevetni is jókat lehet rajta: pl: mellcsitarcsi (melltartó), napcsiszemcsi, stb,

Én sosem beszélnék így, de még a 3 évvel fiatalabb húgomtól sem hallottam. Úgyhogy ez nem mindegyik fiatalra jellemző tényleg. A baráti körömből sincs senki aki így beszél, pedig ismerek 17-18 évest is...

22/L

2009. aug. 17. 13:47
 2/28 A kérdező kommentje:

Nekem sajnos szinte az összes ismerősöm, barátom így beszél... Néha viszont tényleg vicces tud lenni:D akkor mindig nevetek ezen egy jót

16/f

2009. aug. 17. 13:54
 3/28 anonim ***** válasza:
97%

engem kifejezetten idegesít! Hát még amikor a bátyámtól hallom! Szerintem nagyon igénytelen, és bagatelizáló.

Hogy hidd el, hogy komolyan gondolja amikor azt mondja, hogy szercsi? Nekem azt tanították, hogy ha valaki sokszor hajtogatja hogy szeret, akkor az gyanús.

2009. aug. 17. 14:45
 4/28 anonim ***** válasza:
97%
ja ezeken én is jokat szoktam nevetni!nem tudom ki az a nyálas majom aki ijeneket kitalál,de én röhögögörcsör kapok tölük:)szoval akkor puszcsi-szercsi majd talcsizunk:D
2009. aug. 17. 15:14
 5/28 anonim ***** válasza:
97%

SZia!

13 éves lány vagyok, és hányok ettől a beszédstílusról, nem is beszélek így, de sok osztálytársam igen, Undorító. És azért teszik, mert menőnek érzik magukat...

2009. aug. 17. 17:07
 6/28 anonim ***** válasza:
80%
Én is be szoktam vésni néhány angol szót a mondataimba, de csak mert félig angol vagyok és azt is anyanyelvi szinten beszélem, tehát elég nehéz megállni, hogy ne szólaljak meg néha angolul akaratomon kívül. De egy nem angol gyökerekkel rendelkező embernek szerintem teljesen felesleges, mert csak röhejessé teszi magát.
2009. aug. 17. 21:13
 7/28 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolóhoz hozzá szólva engem is azért idegesít mert én is félig angol vagyok. vagyis Édesapám az. Angol nyelvet felsőfokú szinten tudom és amikor látok vkit h kiírja ezeket rákérdek h egyátalán tudod mit jelent?
2009. aug. 17. 21:44
 8/28 anonim ***** válasza:
95%

Igen, épp ezaz. Annyira idegesítő, mikor kiírnak ilyen angol idézeteket meg ilyesmi, de fogalmuk sincs arról, hogy mit jelent, csak hú de menők akarnak lenni.

21:13-as voltam

2009. aug. 17. 21:55
 9/28 anonim ***** válasza:
96%

nemtudom viszont lenne egy kérdésem:

nektek mi a véleményetek a világhábiról?

komolyra forditva

utalom ezt a beszédstílust..

2009. aug. 18. 02:03
 10/28 anonim ***** válasza:
18%

Ezt még nem hallottam, én így szoktam beszélni:

Vágom,cső,csá,sirály,király,b@zmeg,k*rva élet,anyád, stb.

11/F

2009. aug. 18. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!