Titeket nem idegesít az amikor a fiatalok elég furcsa "nyelvet" használnak?
Ez alatt arra értek hogy sok tizenéves pár szót angolul vés be a mondatába és elég furcsa szavakat használnak. pl
Holnap gooo pláza
köszcsi szivcsim szercsy van.
stb.
Engem ez kezd nagyon idegesíteni...
Néha én is agyvérzést tudnék kapni néhány kifejezéstől...
12/F
hát engem is rohadtul idegesítenek akik úgy írnak h "naon jóhh pix lett ezh..non cukeeeee vagyol rajta" de aki nekem ilyent mond/ír ..azt általában leosztom hogy hogyan lehet ekkora egy szánalom hogy így beszélsz ?!! Aztán utána általában nem beszél nekem úgy soha többet vagy pedig békén hagy mert megsértődött .. pfff..:D
15/L
Undorító ez a "beszéd"stílus!Azt utálom még mikor angol mondtatokat írnak pl.:üzenőfalakra vagy ilyen helyekre magyar kiejtéssel leírva!És nem csak tizenéves kisfiúcskák meg kislánykák,hanem korombeliek!(22vagyok)
A szercsi fürcsi kajcsi napszemcsi és ehhez hasonló primitívségek meg egyenesen kikészítenek idegileg!
A 13 éves lány vagyok..
Engem ez idegesít: Jajj de CUTE vagyol!!! Na és ezt így is ejtik.... vááááá ez undorító.
13:47!
Melcsitarcsi:DDDDDD
Még mindig röhögök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!