Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vannak itt szülők akik használ...

Vannak itt szülők akik használnak nádpálcát a gyerekneveléshez?

Figyelt kérdés
ha igen mennyire hatásos módszer? Nem vagyok erőszak párti csak érdekel hogy mennyire hatásos ha mondjuk egy lányt kicsit elnádpálcázzák otthon? Nagyon csíp?
2016. márc. 7. 00:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Próbáld ki magadon, hogy mennyire csíp. Ha megfélemlíteni akarod a gyereked, aki nem a tisztelet miatt, a jó nevelés miatt fog szót fogadni, hanem a rettegés miatt, akkor alkalmazd. Nagyon megalázó módszer.
2016. márc. 7. 05:59
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
Próbálom, de nem érem utol őket :)))))
2016. márc. 7. 06:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Szóljál szíesen segítek kipróbálni,mert te saját magadat úgyse ütnéd annyira mint én téged!!Aztán persze majd itt leírhatod mennyire csíp
2016. márc. 7. 09:05
 4/19 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem te butus! Egy szóval sem írtam hogy én használnám is!
2016. márc. 7. 09:18
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

Én az "áldozat" oldaláról tudok beszámolni. Nem nádpálcával, orgonavesszővel vert anyám rendszeresen. Mindig ki volt készítve mementóként, hogy tudjam, bármikor kaphatok.

Mint minden bántalmazott gyerekben, súlyos önbizalomhiány, bizalmatlanság, kötődési képtelenség alakult ki bennem, amit felnőttként több évnyi pszichoterápiával tudtam csak feldolgozni.

Ez a lelki oldal. A fizikai oldalról annyit, hogy fájt, igen, és a suliban tornaórán alig győztem rejtegetni a verés okozta hurkákat, mert szégyelltem.

Így utólag azt gondolom, hogy a gyereket eszközzel verni a legaljasabb dolog, mert még a közvetlen testi kontaktust sem vállalja fel a szülő. A kézzel verést is elítélem, de azért egy hirtelen felindulásból elkövetett fenékrecsapás, és a módszeres pálcás verés között ég és föld a különbség.

40 éves vagyok, és még mindig nem tudom megbocsátani anyámnak a veréseket, többször álmodtam azt, hogy én verem őt úgy, ahogy ő engem.

2016. márc. 7. 10:48
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
Lehet hogy nem csak álmodban kéne ezt csinálni.
2016. márc. 7. 17:55
 7/19 anonim ***** válasza:
14%
Nálunk a 4-esért már kukoricán térdepelnek a gyerekek :)
2016. márc. 8. 17:16
 8/19 anonim ***** válasza:
81%

gyerekkoromban nálunk is ki volt készítve a nádpálca. nem sokszor volt használva. felnőttként sem látom az értelmét, továbbra sem. én biztosan nem fogok ilyet csinálni , hogyha lesz gyerekem. a szüleimet sem értem,hogy mire volt jó ez. szerintem jobb ,hogyha szavakkal mondja el a szülő,hogy mit szabad, mit nem. vagy ha már megtörtént a baj, akkor elmagyarázni,hogy ilyet miért nem szabad csinálni többet.

de sajnos sok szülő intelligenciája ide nem terjed ki, inkább odasóz párat a gyerekre.

2016. márc. 8. 19:50
 9/19 anonim ***** válasza:
87%

Az unokatestvérem mindig azzal kapott.

Hatásos volt, később jól elverte az anyját mikor nagyobb lett nála ,egy gyenge pillanatában ,emlékeim szerint 15-16 évesen . Aztán érdekes eltűnt a pálca :-)

Rohadna le a keze,aki ilyet tesz .

2016. márc. 12. 03:05
 10/19 anonim ***** válasza:
66%

Én nadrágszíjjal kaptam nagyon sokat.A mai napig utálom az apámat,nem is beszélünk.A húgom 9 évvel fiatalabb,őt sosem bántotta fizikailag de verbálisan rengeteget.Már 33 éves de nem meri elmondani neki hogy napi szinten tartjuk a kapcsolatot.Apámnak csak ő a lánya,az egyetlen unokája is a húgom kislánya.Az én gyerekeimet nem is ismeri.Anyánk kamaszkoromban meghalt a húgom akkor volt 5 éves.

Volt hogy kaptak a gyerekeim.Fenékre kézzel.És talán kétszer-háromszor szájra csúnya beszéd miatt.Persze nem elsőre.Ennek ellenére a fiamnak és a lányomnak is a bizalmasa vagyok.

2016. márc. 20. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!