Szülők! Ti mit tennétek ha a lányotok ilyen kérdést tenne fel?
Van egy srác akivel kb.1,5 éve chatelünk.A szüleim errõl nem tudnak.
Én Debrecenben lakom õ meg Sopronban ... :/ Viszont a srác azt mondta eljönne hozzám 1-2 napra
Ti megengednétek?
Én 15 õ 16
Nem engedném meg, mert én nem ismerem egy picit sem, és nem bízom benne.
Mi van, ha lopni akar?
Vagy - persze ez szélsőséges példa - leszúrja álmában az egész családot?
Nem. Vadidegen - akár felnőtt, akár gyerek - nem fog első alkalommal a lakásomban aludni.
Nem. Amúgy jobban tennéd, ha helyben ismerkednél, majd pár év múlva jössz ám rá, hogy milyen hülyeségekre bäsztad el az idődet. Chatelni környékbeliekkel is tudnál és hamarabb meg is ismerhetnéd őket.
A chat, email, online stb. arc általában nem olyan, mint az igazi. Minden válaszát jól átgondolhatja, emotokat ír mellé, inkább azt az arcát mutatja, amiről tudja, hogy neked bejön, esetleg amilyen lenni szeretne és nem azt, amilyen valójában. Aztán ennek általában az a vége, hogy személyes találkozásnál (főleg, ha ennyi ideje építgetitek a légváraitokat) csak néztek egymásra és nem értitek, hogy a fenébe tudtatok ilyen jól elchatelni a másikkal. Nem azt mondom, hogy pszichopata, de nagy eséllyel abszolút nem lenne akkora szám, mint ahogy gondolod és nem is tudnátok mit kezdeni egymással, viszont ott lenne a nyakadon egy vadidegen, aki nem tud hazamenni és lehet tök idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!