Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednének a 14 éves lányokat?

Elengednének a 14 éves lányokat?

Figyelt kérdés
Egy olyan koncertre szeretne elmenni, ami este 21:30-kor kezdődik és éjjel 2-így tart. Egy barátnőjével menne aki szintén 14 éves. A lány apukája vinné és hozná őket, de a koncertre nem menne be. DJ-k lépnek fel.
2016. febr. 6. 21:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok a 14 éves. Csak ismerem a helyet és tudom hogy beengedik őket.
2016. febr. 7. 07:37
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Belinkeled a helyet? Pontosan milyen előadók lesznek?

Amúgy én egyértelműen a részegektől félteném őket... 20/L vagyok és minden! buliban betalálnak az ilyenek, amit persze 20 évesen tudok kezelni, de egy 14 éves gyerek nem fog tudni.. Nagy felelőtlenség lenne elengedni. Ráér még a bulizással

2016. febr. 7. 10:05
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem
2016. febr. 7. 13:47
 24/31 A kérdező kommentje:
Belinkelni sajnos nem tudom a helyet. De aki nem hiszi el, hogy beengedik annak mondom, hogy 14 éves kortól a legtöbb koncertre bemehetnek felnőtt nélkül is. Egy DJ lesz, aki Ausztriában nagyon ismert, de én sajnos nem ismerem, hiszen a lányom korosztalyanak való.
2016. febr. 7. 14:41
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Leírni nem tudnád vletlenül a buli nevét, ha már nincs link?
2016. febr. 7. 14:51
 26/31 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell ezen a beengedés dolgon pörögni. Magyarországon is vannak tini diszkók többek között. Illetve sok helyre beengednek fiatalkorúakat..

Én csak úgy engedném el, ha én, mint szülő elkísérném. Pár órát el lehet ücsörögni a szomszédos asztalnál. Egyedül nem engedném el.

2016. febr. 7. 17:05
 27/31 anonim ***** válasza:

Felnőtt felügyelet nélkül biztosan nem engedném el

Egy 8. osztályos ( "jobb" esetben 9 ) lánynak semmi keresnivalója nincs egy ilyen helyen ilyen későn

Gyanítom nem 14 évesekkel lesznek körülvéve hanem jóval idősebbekkel.

Csak akkor engedném el ha (ahogy az előttem lévő is írta) elkísérhetném.

2016. febr. 7. 22:29
 28/31 anonim ***** válasza:
Ha nem ostoba a lány és tud vigyázni magára akkor mehet.
2016. febr. 8. 15:53
 29/31 A kérdező kommentje:
Eventake a neve ha jól tudom... köszönöm az eddigi válaszokat
2016. febr. 8. 21:17
 30/31 anonim ***** válasza:
Ne nevezzünk már koncertnek valamit, amin egy dj lép fel...
2016. febr. 9. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!