Elengednének a VOLT-fesztiválra?
Sziasztok!
15 éves lány vagyok, most fogom betölteni a 16-ot augusztusban, Budapesti vagyok, a szüleim megbíznak bennem, bár nagyon-nagyon féltenek. Elengedtek ebben az évben 3 barátnőmmel és egyikőjük apukájával a VOLT-fesztiválra 1 napra (korán reggel oda,hajnalban vissza út) Szerintetek van esélyem arra, hogy elengedjenek jövőre baráti társasággal több napra is, esetleg egy heti bérlettel? Ti mivel győznétek meg a szülőket?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Hmmm. Azért a mostani normális viselkedésre nem kell alapozni. Még jó, hogy nem apuka előtt rúgnak be.
Ha olyanok a barátai, mint az enyémek voltak, akkor simán - figyeltünk egymásra, nem hagytuk egyedül a másikat, nem itattuk... -, akár egy hétre is.
Én 16 vagyok, baráti társasággal mentem, de a szálláson a szüleimmel és a barátnőmmel voltam. Szerencsére így megúsztam a sátrazást, mert belementek, hogy ott nyaraljunk, mi reggel bejöttünk, este értünk jöttek. Nyilván ők is biztonságban tudtak így, de nekem is jó volt. Jövőre már szerintem el fognak engedni egyedül, mivel a legtöbb barátom 18 fölött lesz akkorra, és idén bebizonyítottam, hogy akármennyire is meg lett volna a lehetőségem bizonyos dolgokra, nem éltem vissza a helyzettel, mindig időben ott voltunk mindenhol, tudták hol vagyok, stb.
Szóval szerintem van esélyed, bár eléggé szülőfüggő, van, aki egyenesen elutasítja a dolgot, bár ha idén elengedtek így, akkor szerintem jövőre felhozhatod a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!