Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 14 éves lányt milyen...

Egy 14 éves lányt milyen sűrűn és meddig kéne elengedni bulizni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 12:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%
sztem egy 14 éves lánynak még nincs keresnivalója bulikban...menjen el a barátnőivel fagyizni, sétálni, strandra, stb. de ne járjon discokba meg kocsmákba, és 9-10 re legyen otthon (persze nyáron, suliidőben jóval hamarabb)
2010. márc. 29. 18:27
 12/28 anonim ***** válasza:
48%
hát amikor másnap nincs suli, akkor 1-2 óráig, de ha ott alszanak akkor másnap délután :D
2010. márc. 31. 16:02
 13/28 anonim ***** válasza:
75%
Ha igénye van rá, akkor minden pénteken max 11-ig. Szerintem nagy hiba házimunkához vagy tanuláshoz kötni, sokkal inkább a bizalomra kell építeni, hogy elmehet-e vagy nem. És előtte le kell ülni vele beszélgetni és elmondani, hogy gondolkodjon, vigyázzon magára és viselkedjen felelősségteljesen és tartsa be a megbeszélt időpontot és azért engeded el, mert bízol abban, hogy ilyen okos és érett és igazán csalódott lennél, ha az ellenkezőjét kellene tapasztalnod, miközben ennyire értelmesnek és intelligensnek tartod. És mikor hazajött, akkor pedig nem vallatni, hanem az élményeiről kérdezni, meg arról, hogy jól érezte-e magát. Ha látja, hogy rendben vagy a dologgal, akkor kommunikatív lesz és mesél majd, szóval nem lesz vele gond. Oké. Megkapta a kis ujjad. Ha betartja a játékszabályokat és megbízható, akkor kaphat még egy két ujjat, ha kér, de alkarról vagy felkarról azért 14 évesen még ne legyen szó, szerintem. Ha kommunikáltok és megvan a bizalom, akkor biztosan működni fog. Ja és ha elengeded, akkor eszedbe ne jusson kémkedni utána, mert akkor te játszod el az ő bizalmát. És ez állati rosszul esik (tapasztalat).
2010. márc. 31. 21:22
 14/28 anonim ***** válasza:
41%
14 évesen engem nyáron engedtek vagy szünetekben éjjel 1 ig, de a bátyám is ott tartózkodott általában a közelben. Most 32 éves vagyok és azt hiszem nem leszek ennyire engedékeny. Sokminden másképp alakult volna az életemben, ha egy ici-picit kevésbé engedékeny édesanyám. (már bocsi) Végül is normális lettem, de sok mindentől megkímélhettem volna magam.
2010. ápr. 1. 10:15
 15/28 anonim ***** válasza:

nővérem és köztem 17 év van. (ő most 33) és annak idején neki anya mindig megmondta h hányra kell itthon lennie meg minden. nem tudom nővéremmel mennyit beszélgettek úgy igazából vagy mennyire sem, de én mindent megbeszélek vele, vagy legalábbis tud mindenről. persze vannak dolgok amiket csak futólag tud mert az inkább tartozik a barátnőimre mint rá, de bízik bennem. tudja h nem fog csalódni bennem és így akármikor elenged bulizni. és még időpontot sem mond. csak annyit h azért 6 előtt hazaérjek. de olyan 4-fél5 körül mindig otthon vagyok. ő abban szigórú h mennyit ihatok. hajlamos vagyok rá h sokat igyak (pedig részeg SOHA nem voltam) de az ivásban nem bízik bennem mivel eléggé hasonlítok a bátyámra ő meg hát tudott bulizni nah. épp ezért anyu inkább jó kevés pénzt ad h még véletlenül se tudjak sokat inni. tehát a bizalom és a kommunikácó a legfontosabb.

16/L

2010. ápr. 1. 17:00
 16/28 anonim ***** válasza:
62%
Ne engedd el, nézd meg egyszer a Kékfényt és megtudod miért. Ne figyelj az ilyen kommentekre, hogy 11.ig stb.
2010. ápr. 4. 07:48
 17/28 anonim válasza:
79%
Én 16 éves lány vagyok, talán 14 sem voltam amikor fél 4-ig elengedett anyukám. Gondolhatja mindenki, hogy mekkora felelőtlenség volt részéről.(Nővérem is velem volt, aki 16 volt akkor). A bulik nagy része éjfél-1 között indul be, ha 10-ig van elengedve, ott van 3 ember, és ennyi. Ha valami hülyeséget akar csinálni, 9-ig is szívhat füvescigit, és piálhat. Ami fontos, a társaság, hogy kikkel megy, és hogy mennyire befolyásolható. A mi városunkban 13-14 éves **** ("kislányok")részegen fetrengenek, és egy este több fiúnak is engednek(ez mondjuk nagyon szélsőséges, de akad ilyen is). De lehet 14 évesen is normálisan bulizni. Én sem ittam, mégis jól éreztem magam. Tehát a bulizás nem nagyon az idő függvénye. Ha hajnali 1-ig nem csinált hülyeséget, akkor 3-ig sem fog. De ne egyedül menjen! 3-4 barátnő tuti kell, ha mégis történne valami...
2010. ápr. 4. 13:29
 18/28 anonim ***** válasza:
14 éves lány vagyok. Ha akarnék minden hétvégén mehetnék bulikba de csak úgy hogy legkésőbb éjfélre jön értünk valakinek a szülei kocsival. 6an vagyunk barátnők ezért a szülőknek se olyan nagy gond 1-2 hónapban egyszer eljönni értünk. Vagy ha a nővérem vagy a báttyám velem van akkor általában utolsó metróval hazamegyünk de persze ha lekéssük akkor sincs semmi baj. És kitünő tanuló vagyok nem szoktam a sarokban részegen fetrengeni és hányni, tényleg lehet normálisan is partizni..
2010. ápr. 10. 15:30
 19/28 anonim ***** válasza:

az első oldalon irt a 15éves lány anyukája - teljesen egyetértek vele.

igaz nekem eddig még csak fiaim vannak, de a pocaklako lehet lány :)

de tudom milyen rossz egy jo hangulatu buli kellős közepéről hazamenni- én pl anno 14évesen mikor haza kellett mennem a buli közepéröl akkor végigbőgtem az utat hazáig.

igy ha majdan a lányom, vagy akár a fiaim lesznek bulizos korban , mérlegelni fogom h meddig és mennyit mehet bulizni. DE egy héten tuti csak egy este lesz bulizás, az az akkori helyzettől függ h hány oráig.

2010. ápr. 20. 21:50
 20/28 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes...:D

Nekem sosem szabták meg, hogy mikorra kell hazajönnöm, 14 évesen voltam először buliban (de csak falun belül), megbíztak bennem, tudták, hogy nem fogom hullarészegre inni magam és minden jöttmenttel k..., egyszerűen csak imádok táncolni, bulizni. Általában 4-5 körül értem haza, a mai napig így van, 11-éjfél előtt el sem indulok bulizni. Ez szerintem is teljes mértékben bizalom kérdése, meg persze a szüleim a legkevésbé sem szerettek volna olyanok konzervatívak lenni mint az ő szüleik, anyukámnak pl. 18 évesen menyasszonyként is 10-re haza kellett érni discoból. A mai bulik eleve 10kor kezdődnek.

Igyekezni fogok majd minél jobb kapcsolatot kialakítani a gyerekemmel, és nem megszabni ilyen mértékben az életét.

22N

2010. ápr. 21. 00:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!