Egy 14 éves lányt milyen sűrűn és meddig kéne elengedni bulizni?
nővérem és köztem 17 év van. (ő most 33) és annak idején neki anya mindig megmondta h hányra kell itthon lennie meg minden. nem tudom nővéremmel mennyit beszélgettek úgy igazából vagy mennyire sem, de én mindent megbeszélek vele, vagy legalábbis tud mindenről. persze vannak dolgok amiket csak futólag tud mert az inkább tartozik a barátnőimre mint rá, de bízik bennem. tudja h nem fog csalódni bennem és így akármikor elenged bulizni. és még időpontot sem mond. csak annyit h azért 6 előtt hazaérjek. de olyan 4-fél5 körül mindig otthon vagyok. ő abban szigórú h mennyit ihatok. hajlamos vagyok rá h sokat igyak (pedig részeg SOHA nem voltam) de az ivásban nem bízik bennem mivel eléggé hasonlítok a bátyámra ő meg hát tudott bulizni nah. épp ezért anyu inkább jó kevés pénzt ad h még véletlenül se tudjak sokat inni. tehát a bizalom és a kommunikácó a legfontosabb.
16/L
az első oldalon irt a 15éves lány anyukája - teljesen egyetértek vele.
igaz nekem eddig még csak fiaim vannak, de a pocaklako lehet lány :)
de tudom milyen rossz egy jo hangulatu buli kellős közepéről hazamenni- én pl anno 14évesen mikor haza kellett mennem a buli közepéröl akkor végigbőgtem az utat hazáig.
igy ha majdan a lányom, vagy akár a fiaim lesznek bulizos korban , mérlegelni fogom h meddig és mennyit mehet bulizni. DE egy héten tuti csak egy este lesz bulizás, az az akkori helyzettől függ h hány oráig.
Hát ez érdekes...:D
Nekem sosem szabták meg, hogy mikorra kell hazajönnöm, 14 évesen voltam először buliban (de csak falun belül), megbíztak bennem, tudták, hogy nem fogom hullarészegre inni magam és minden jöttmenttel k..., egyszerűen csak imádok táncolni, bulizni. Általában 4-5 körül értem haza, a mai napig így van, 11-éjfél előtt el sem indulok bulizni. Ez szerintem is teljes mértékben bizalom kérdése, meg persze a szüleim a legkevésbé sem szerettek volna olyanok konzervatívak lenni mint az ő szüleik, anyukámnak pl. 18 évesen menyasszonyként is 10-re haza kellett érni discoból. A mai bulik eleve 10kor kezdődnek.
Igyekezni fogok majd minél jobb kapcsolatot kialakítani a gyerekemmel, és nem megszabni ilyen mértékben az életét.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!