Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon féltem? 1.5 éves a...

Nagyon féltem? 1.5 éves a kislányom, és nem tudom elengedni a kezét az utcán, mert elfut!

Figyelt kérdés
Nem is ez a probléma, hanem, hogy még nem figyel, és elesik. Pár ember szerint hagynom kell, magától had tanulja meg! Szerintetek is baj ha még nem engedem el a kezét?
2010. jún. 29. 08:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha elesik, az a baj, ha kifut az útra. Próbáljatok olyan helyen közlekedni, ahol nincsenek autók. Te meg fuss utána. És próbáld megtanítani neki, hogy járda mellett álljon meg, illetve alap, ha szólsz neki, jöjjön vissza.
2010. jún. 29. 08:20
 2/4 A kérdező kommentje:

igazából én az esések miatt féltem.

Még olyan kis ügyetlen.Multkor kivételesen nem futott el,sétálva jött mellettem,és úgy esett akkorát,hogy a fejecskéje kb 1 cm.re volt a járdától!

2010. jún. 29. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:
a picik mindig esnek... mi mindig mondjuk a prücsöknek, amikor egy évesen a teraszról mászkál le, h óvatosan, kapaszkodj a korlátba stb... megérti a gyerek.
2010. jún. 29. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, hogy félted, és vigyázol rá. Fog még annyiszor esni-kelni az életében, nincsen azzal semmi gond, ha legalább néhánytól meg tudod védeni.

Azért az utcán elesni nem ugyanaz,mint otthon, vagy kertben. Az utcán bármikor beleeshet egy üvegszilánkba, borotvapengébe, stb, láttam én már cifra dolgokat az utcán...

2010. jún. 29. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!