Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Totális káosz! Segítség?

Totális káosz! Segítség?

Figyelt kérdés
Az idei évi központi sokaknak nehéznek bizonyult,köztük nekem is. Nagyon magam alatt vagyok és már 4 napja nem alszok nyugodtan. Sajnos még nem tudom az eredményem de nagyon félek mert szerintem borzalmasak lettek. Kitűnő tanuló vagyok és szerintem itt rontottam el az életem... napi szinten fél órákat sírok és elég gyorsan fogyok(3 kilót már biztos leadtam). Rettentően stresszes vagyok és attól félek hogy sehova nem vesznek fel pedig fél éve erre készültem. Anyukám nagyon mérges és szerinte szakmunkásba fogok kikötni. Lehet ez vicces valakinek,de nekem egyáltalán nem. Nagyon szomorú vagyok és magam alatt vagyok mert nem fognak felvenni oda ahova szeretnék menni.. Anyukám azt mondta felejtsem el az "álmomat". Szóval ennyit erről. Kilátástalan a helyzetem és csak csütörtökön tudom meg az eredményeket. Tudtok tanácsolni valamit? Vagy esetleg vélemény? Köszönöm 14l
2016. jan. 19. 20:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mindegy hová vesznek fel, ha csinálsz egy kitűnő félévi / évvégi bizit az új helyen, simán átvesznek az áhitott helyre.Már félévben meg kell próbálni az átjelentkezést.Fel a fejjel, mindenre van megoldás, csak meg kell találni.
2016. febr. 20. 07:36
 22/24 A kérdező kommentje:
Fent van a rangosor. Ahova szerettem volna menni nem vettekk fel. Azt inkább hanyagolom,de van a suli amjt másodiknak jelöltem. Na viszont ott 33. Vagyok és 18-at vesznek fel. Vélemények? Egyébként köszönöm az eddigi hozzászólásokat.
2016. márc. 1. 18:15
 23/24 A kérdező kommentje:
Ja és azt nem írtam hogy volt egy szóbeli elbeszélgetés meg egy angol szakos szóbeli. Mindkettőt pontozták és 50/45 értem el.
2016. márc. 1. 18:17
 24/24 A kérdező kommentje:

Update:

Minden a legnagyobb rendben alakult. Olyan gimibe kerültem, amit egyátalán nem bántam meg. Sok embert ismertem meg és egy ember által egy egész társaságot, akik életreszóló barátaim már azóta:)

Gimiben osztályelső voltam úgyhogy aki látja ezt a kérdést, annak üzenem: szart sem ér a felvételi és az érettségi sem tesz sokat a latba amúgy azok kívül, hogy hova vesznek fel. Egyetemen nem fogja a tanárokat érdekelni milyen lett az érettsegid.

Azóta már egyetemista vagyok;)

2021. nov. 5. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!