Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az életem egy káosz. Mit...

Az életem egy káosz. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Csak az olvassa végig,akit érdekel,mert elég hosszú.

Anyukám három éve meghalt a szemem előtt.Pánikbeteg vagyok másfél éve,a rohamok napi szinten jönnek rám,nehezen múlnak.Apám nem nagyon törődik velem mostanában,új életet akar kezdeni,új családot akar.Többször sérteget,és azt is elmondja,hogy nem kellek neki és azt csinálok amit akarok.PL. ma is kijelentette,hogy egész hét után nem velem megy valahova,hanem nőzni.Akkor még meg is kérdezi mindig,hogy mi a bajom.(nem jó apaként,mint akit érdekel,hanem csak úgy)El akarja adni a lakást,másikat akar venni,amit nem akarok(személyes okok miatt)

A mamámat szinte úgy szeretem kiskoromtól fogva mintha az anyukám lenne,viszont neki 2 hete volt a műtéte,mert rákos.Most is vele vagyok tanévzárótól.Nincsenek igazi barátaim,akik mellettem állnának.Az iskolában is én voltam a kiközösíett.Külsőre sem vagyok a legszebb ás az arcbőröm három éve pattanásos és az egész tele van piros foltokkal,emiatt szorongok is és depresszióm van.Szinte minden nap sírok és a négy fal között ülök.Nincsen egy olyan ember a világon,akivel a gondjaimat megbeszélhetném,úgy érzem megőrülök.Kérlek segítsetek.Mit tegyek?(bocs a helyesírás miatt,siettem) 14,5/L

2010. júl. 2. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Szia! Igaz, én 13 éves vagyok, nem történt ennyi gondom, de az én életem se fenékig tejfel. Ha van kedved, beszélgethetnénk.

Amúgy hova valósi vagy?

2010. júl. 2. 18:32
 2/12 A kérdező kommentje:
bocsi,ezt nyilvánosan nem akarom megírni,mert félek,hogy felismernek. :(
2010. júl. 2. 18:33
 3/12 A kérdező kommentje:
légyszi segítsetek
2010. júl. 2. 18:39
 4/12 A kérdező kommentje:

18:32 annyira nem messze a Balatontól,de többet ezen az oldalon nem akarok írni,nehogy felismerjen valaki.

te?

2010. júl. 2. 18:42
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Nekem nyugodtan írhatsz privátot,és elmondhatod a gondjaidat.13éves lány vok...

2010. júl. 2. 19:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Én egy anyuka vagyok annyira megrázott amit irtál, mondd hogy tudnék neked segíteni. Megértem a pánikbetegsédedet, sajnos néha nekem is van, de eddig letudtam győzni. Az arcbörödön egy bőrgyógyász biztos tudna segíteni. Fel e fejjel, nem tudnál valami jó kis hobbyt találni és az álltalában barátokkal is jár. A koródból itélve talán új suliba is méssz, ott majd minden másképp lesz. Apukádra próbálj meg nem haragudni még ha megis érdemelné. Mamidnak jóbbulást. Ha tudok még segíteni írj. Győr- Sopron megyében lakom
2010. júl. 2. 23:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Megkérdezhetem,hogy ön hány éve pánikbeteg,hogyan kezeli és menyire használ?

2010. júl. 2. 23:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt! =( írj privit és tudunk beszélni 13/L
2010. júl. 3. 20:34
 9/12 anonim ***** válasza:
23:26 Nekem volt egy mütétem, és annyira féltem töle, hogy teljessen bepánikoltam. A mütéten gyorsan túl voltam, de sajnos ez a pánik kódolva maradt a fejembe. Próbálom saját erőmmel legyőzni, mert a gyógyszereknek nem vagyok híve. Visszatérve hozzád talán nálad a sok lelki teher miatt alakult ki, nem tudom milyen mértékben és gyakoriasággal jelentkezik, azt viszont tudom, hogy milyen borzasztó és ilyenkor nagy szükség van a jó szóra. A böröddel kapcsolatban azt tudom mondani mivel nekem is van egy 14 éves fiam, hogy a pattanásoknak most van itt az idejük, egy kis ápolással ( arclemosó, krém) lehet rajtuk javítani és kevessebb csokit szabad enni, mert az nagyon kihozza. Ha szeretnél még valamit nyugottan írhatsz privit is. Legyen szép hétvégéd.
2010. júl. 3. 21:42
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2010. júl. 4. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!