Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Akkor most igazi kamasz lettem?

Akkor most igazi kamasz lettem?

Figyelt kérdés

Megjött az első anyával örültünk nagyon mert 'nagylány' lettem:D

Tehát igazi kamasz vagyok?

12 vagyok de a kamaszkor nem csak 14 éves korban kezdődik?

Vagy ez hogy van?

2010. márc. 27. 10:47
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
akkor kezdődik, amikor a hormonok dolgozni kezdenek:) Testileg tehát lehetsz már "kamasz", de lehet hogy 1-2 év múlva leszel "igazi"kamasz. (gondolkodásügyileg) Mindenesetre jó olvasni, hogy végre van itt valaki, akinek "normális"va viszony az anyukájával....:)
2010. márc. 27. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon aranyos vagy (:

Kamasz igazából ugy leszel,mikor semmi nem jó neked,

mindig neked lesz igazad,vissza beszélsz,felesels,

stb.

Bár ez lehet erősebb és lehet,"lágyabb",mindenkinél más

neked is lassan előjönek ezek a dolgok amiket vagy tudsz

határt húzzni vagy nem és majd kinövöd.

2010. márc. 27. 11:05
 3/7 anonim válasza:
86%

Igazuk van az előttem szólóknak!

Akkor már kamaszodsz,ha visszabeszélsz a szülőknek,merészebb dolgokat akarsz kipróbálni,többet akarsz egyedül lenni,és a barátokkal lógni ja és ha pici dolgokon kiakadsz,vagy már szted egyre uncsibbak már az órák stb. A hormon-tombolás alatt szerintem ezt lehet érteni na és persze azt,hogy kezdesz a fiúk felé kacsingatni:) Nekem 12-13 éves koromban szörnyű volt:)! Szerelmes voltam az osztályból 1 fiúba,a nyolcadikból fiú is tetszett,titkon bele voltam zúgva két tanáromba,és érdekelt a barátnőm plátóiai is:D

Persze egyiikből sem lett semmi....

2010. márc. 27. 13:20
 4/7 anonim válasza:
81%
a nyolcadikból 3 srácba habarodtam bele...csak a szám lemaradt. sry
2010. márc. 27. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:

hát ezjóxd

sztem még csak kiskamasz vagy=) nekem 12évesen ezt mondtákxd most már nagykamaszvagyokxd mindenki ezt mondjaxd

kicsit idegesít néhaxd de amikor vissza pofázok^^ akkor csak arra fogom hogy kamaszvagyok stb... jódologxd mindent fikázok..(énúgyvettemészre)és még mondták is:D

és egy csaj sztem nem attól lesz igazi kamasz h megjött neki az első:D

korszerint nincs megszabva..majdnem mindenkinél más:D

és sztem ne viselkedj direkt úgy ahogy egy kamasz pl.: visszabeszélsz,nemcsinálod meg rendesen a dolgod és mindíg fikázol mindent mert nem attól vagy kamasz(L)

2010. márc. 31. 19:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 12 éves vagyok, nekem még nem jött meg, de szerintem nem is ezen múlik az igazi kamaszság.Hanem:

1. Sz*rnak látod a világot.

2. Úgy érzed, hogy senki nem szeret.

3. Visszabeszélsz a szüleidnek.

4. Semmi sem elég jó neked, mindig unatkozol.

5. Egyre jobban utálsz tanulni.

6. Hamar felkapod a vizet és apró-cseprő dolgokon kiakadsz.

7. Esetleg depressziósnak is érezheted magad.

Na, ha ebből min.4-5 igaz rád, akkor tényleg kamasz vagy.:)

2010. ápr. 24. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Elsőnek, a hormok már beindulétak, hiszen ezért jött meg neki,

utolsó, nem kell így felfogni a kamaszságot. szépen is meg lehet élni, séta a barátnőkkel anyu nélkül, táborok, ahol már nem sírsz anyu után, az első szerelem... szép is lehet, ne ijezgess senkit. de azért aranyos vagy, ne aggódj nem lesz baj, ha ügyes vagy. :)

2010. máj. 29. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!