Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek, hogy változzassam...

Szerintetek, hogy változzassam meg a képem mások szemében?

Figyelt kérdés
12 éves fiú vagyok.A szüleim elég jómódúak és emiatt sok gyerek piszkálni szokott.Úgy értem,hogy pl.:reggel begurulok az Audi terepjáróval,előkapom az Iphonom és a Hugo Boss cuccaimban nagy méltósággal besétálok a suliba.Ezek után érthető is,hogy ilyenek a gyerekek velem.Menőzni,dicsekedni nem szoktam.Persze vannak barátaim,de igazi csak 3-4.Szeretnék más véleményt kialakítani magamról!
2010. márc. 27. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
jajj,12 éves vagy? és ilyen naygnak tartod magad? max. mennyél gyalog suliba,bár nem tom h lax,vagy hogy milyen messze a sulitól,és esetleg ne kapd elő a Iphonod,hanem hagyd ott ahol van,nem kell mindenkinek látni. jah,és ne legyél köcsög és bunkó a többiekkel,már másképp fognak hozzád állni.
2010. márc. 30. 16:34
 12/15 anonim ***** válasza:

akkor dícsérd meg azoknak a cuccait is akiknek nem tellik HUGO BOSSRA MEG IPHONE-ra vagy AUDIRA.áhh...ez kicsit negyképű dolog szerintem na m1.Egyszerűen menj oda mindenkihez beszélgess haverkodj.hidd el nem olyan ördöngös dolog:D

sok sikert:)

13/L

2010. márc. 30. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom..

12 éves lány vagyok, és például mi egyáltalán nem vagyunk gazdagok, még is mindenki azzal basztat, hogy" neked persze lehet xy mert gazdag vagy!" Egy nem vagyok gazdag, kettő akkoris csak a szüleim lennének azok..

Szerintem mindenkinek a viselkedésétől függ.

Mert mondom, engemis gazdagnak néznek, mégsem vagyok az. : ))

2010. ápr. 1. 15:12
 14/15 anonim ***** válasza:
szerintem jelentsd be a suli udvaran, hogy a sajat nemedhez vonzodsz!! ez biztos segiteni fog hogy mas velemeny alakuljon ki rolad.
2010. ápr. 22. 18:26
 15/15 anonim ***** válasza:

msot én azt ajánlom amit én is csináltam

szard le őket :D ne érdekeljenek, ezt gondolják így jártak :D nyugi, majd úgyis 'kell' veed beszélgetniük, és rájönnek h nem vagy rossz fej, szal :D

2010. máj. 5. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!