Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek, hogy változzassam...

Szerintetek, hogy változzassam meg a képem mások szemében?

Figyelt kérdés
12 éves fiú vagyok.A szüleim elég jómódúak és emiatt sok gyerek piszkálni szokott.Úgy értem,hogy pl.:reggel begurulok az Audi terepjáróval,előkapom az Iphonom és a Hugo Boss cuccaimban nagy méltósággal besétálok a suliba.Ezek után érthető is,hogy ilyenek a gyerekek velem.Menőzni,dicsekedni nem szoktam.Persze vannak barátaim,de igazi csak 3-4.Szeretnék más véleményt kialakítani magamról!
2010. márc. 27. 10:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
kár hogy nincs ma suli...."Menőzni, dicsekedni nem szoktam" :DD Gondolom a Hugo Boss cucc se azért van rajtad:D
2010. márc. 27. 10:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor turkálóból öltözzek?
2010. márc. 27. 10:21
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Akkor talán ne így állj a dolgokhoz:

"pl.:reggel begurulok az Audi terepjáróval,előkapom az Iphonom és a Hugo Boss cuccaimban nagy méltósággal besétálok a suliba"

Miaz,hogy méltósággal meséltálsz a suliba??Mi te ilyen

nagy istennek érzed magad vagy mi?

Mi is gazdagok vagyunk.De ne dicsekedek.Van kínai cuccom

igaz nem sok.De annyira nem érdekel kinek mennyi pénze van vagyis a szüleinek mennyi pénze van.

Miért kell menőzni..-.-

2010. márc. 27. 10:24
 4/15 anonim ***** válasza:

2.VAGYOK:

nem érted!!

Nem a ruha teszi az embert,nem a pénze.Hanem a személyisége!Kicsit gondolodj el milyen emebr is vagy te.

Soha nem menőzöl mi?mindenkivel kedves vagy?senkt nem

szólsz le soha?stb.

2010. márc. 27. 10:25
 5/15 A kérdező kommentje:
A Nagy méltósággal szót így értettem:nem lenézően vagy ilyesmi , egyszerűen magabiztossan..
2010. márc. 27. 10:28
 6/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nem szoktam!!!
2010. márc. 27. 10:29
 7/15 anonim ***** válasza:
42%
jaj, egy sp rész szólt arról, hogy token feka, és gazdagok a szülei, ezért nem barátkoznak vele, aztán még több fekete gazdag költözik oda, de azokkal sem jön ki jól, és akkor végülis marad a régi helyzet :D. nem nagyon lehet változtatni az emberek hozzáállásán ilyen témában. amúgy elmondom, nekem nincsenek hugo boss cuccaim, de nekem még 3-4 barátom sincs. én szívesen barátkoznék veled, ha szeretnéd, én 13 éves és lány vagyok.
2010. márc. 27. 13:55
 8/15 anonim ***** válasza:
nem ez itt a baj, hanem hogy kevésnek tartod a barátaid számát....és ráfogod erre....hidd el, az embernek már az is jó ha ennyi IGAZ barátja van az életben:)
2010. márc. 27. 23:53
 9/15 anonim válasza:
100%
"reggel begurulok az Audi terepjáróval,előkapom az Iphonom és a Hugo Boss cuccaimban nagy méltósággal besétálok a suliba" ez alapján igenis úgy tűnhet, hogy menőzöl, és lenéző vagy még akkor is ha esetleg ez nem így van. Ha szeretnéd hogy ne tartsanak nagyképű köcsögnek, akkor pl megdícsérheted a másik cipőjét [még akkor is ha kínai és nem Vans] vagy telóját akár akkor is ha nem is igazán tetszik, de úgy érzed hogy megér ennyit az, hogy másképp álljanak hozzád a többiek.
2010. márc. 29. 20:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak az alapján, amit ide leírtál azonnal kialakult rólad egy kép, hidd el nem hízelgő. Biztos vagyok benne, hogy élőben ez sokkal jobban lejön. Viselkedj természetesen, akkor nem tartanak nagyképűnek. Gondolj abba bele, hogy a cuccaid a szülők pénzéből vannak, ha nem lesz pénzük, akkor mit csinálsz?

Ha normálisan gondolkozol, és nem szállsz el magadtól, az másoknak is lejön.

2010. márc. 29. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!