Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Probléma lent

Mit csináljak? Probléma lent

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom h van egy ilyen összejövetel Budapesten de anyáék nem engednek.Mivel tudnám rávenni őket h engedjenek.Persze nem egyedül hanem 17-18-kel mennék de akkor sem engednek.
2010. márc. 26. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. márc. 26. 12:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Hoppá eazt elfelejtettem bocs.Am 13-F
2010. márc. 26. 12:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem ivós buli, akkor kössetek kompromisszumot, hogy este 9-re hazaérsz például. Később ne nagyon, mert még elég kicsi vagy az éjszakához. De ha nem engednek, akkor is igazuk lehet, mert lehet, hogy olyan a rendezvény.
2010. márc. 26. 12:37
 4/10 A kérdező kommentje:
nem ivós mert egy fórum lesz ott csak beszélgetünk meg focizunk.És este 9-re tuti hazaérnék
2010. márc. 26. 12:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha ez egy sportesemény, akkor akár azt is mondhatod nekik, hogy menjenek el megnézni, hogy hogy focizol! Nem igazán értem, hogy miért nem akarnak elengedni...megmagyarázták?
2010. márc. 26. 12:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt mondták h túl kicsi vagyojk még de addig remélem rábeszélem őket...Am köszi ez egy jó ötlet
2010. márc. 26. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Ugyan már, focizáshoz meg beszélgetéshez vagy túl kicsi? Ennek semmi értelme! Bocsánat, de nagyon nem értem...12:57 voltam
2010. márc. 26. 13:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem csak h egyedül megyek pedig mondtam nekik h jönnek velem nagyobbaak is de akk meg azt mondták h nem ismereed őket meg stb.
2010. márc. 26. 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Értem...akkor viszont talán az lehet a probléma, hogy attól félnek, hogy a nagyobbak rossz útra visznek. Szerintem a legjobb, ha ők is elmennek veled, látni fogják hogy jó a társaság(gondolom, az), és akkor legközelebb már bízni fognak az ítélőképességedben. Majd írd meg, hogy mit sikerült intézni!:)
2010. márc. 26. 13:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Ésss megvan.Elenegedtek.Ezazz
2010. ápr. 9. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!